Tänkte väl ta upp detta igen haha, får se hur det går! Tar det ifrån denna veckan. Jobbade natt måndag och tisdag och dagen emellan nätterna hann jag med både läkarbesök och fransförlängning. Fransar gjorde jag direkt efter att jag gått av på morgonen så jag kunde sova lite halvt under tiden då det tar närmare 2h! Gick till Lollo som var den första jag någonsin var till och gjorde fransar, Ann-Sophie som jag gått till den senaste tiden har flyttat till Umeå vilket suger för hon gjorde verkligen dom finaste fransarna! Läkarbesöket gick bra, detta var en ny läkare och han var verkligen så himla himla bra. Efter det var jag hem och sov/vilade lite innan det var dags att jobba, skulle börjat 21:30 men fick komma in redan till 19 denna natten. Onsdagen gjorde jag inte mycket mer än att sova och se nya orphan black vad jag kan minnas. 

I torsdags låg jag ute på gården och solade några timmar innan det var dags att möta upp Andreas på stationen. Vi gick till grekiska kolgrillsbaren, satt på uteserveringen insvepta i filtar så att det nästan kändes som utomlands och var på bio innan vi åkte hem. Upp 04:30 och snart iväg mot tåget och Stockholm. Jag ville komma iväg i tid för att hinna shoppa, haha, så strax innan 10 var vi framme. Fick i slutändan med mig två par skor från Din Sko, smycken från Pilgrim och ett mobilskal, en väska och en alldeles för dyr klänning från By Malene Birger hem. Har väntat rätt länge nu med att köpa en ny väska för att jag ville gå in i butiken och köpa den, och för att jag inte kunde bestämma mig för vilken färg jag ville ha, haha. Det blev i alla fall den bruna tillslut. Och så kunde jag inte motstå att testa lite kläder när vi väl var där och allt från malene är ju såå fint och alldeles för dyrt men jag tillät mig att köpa ett plagg. Allt jag köpte var på rean utom de svarta "tofflorna" och väskan, är ju lite av en realover som ni vet.. Men nu blir det ingen mer shopping denna månaden, haha. 

Klockan hann bli 17:30 innan vi checkade in på hotellet. Vi bodde på Scandic Hasselbacken så vi tog en promenad dit från stan då det ju inte är så långt och solen sken. Superfint rum och så skönt att bo där eftersom det ligger granne med Cirkus där konserten var. Och konserten var grym verkligen! Jag lyssnade mycket på Paramore för några år sedan men ingenting direkt senaste tiden så jag var inte jättetaggad nu utan det var för Andreas skull vi åkte. Men alltså det var så bra. Sjukt grymma live verkligen och hela atmosfären var så härlig bara. Tycker om cirkus som konsertlokal också, det känns som att man kommer nära varandra och nära bandet på något vis, litet och mysigt och man ser bra från egentligen alla platser. Träffade också på Oskar, Denice och Christoffer där! Efter konserten gick vi våra 10 meter till hotellet och la oss och såg någon dålig film som gick på teven innan vi somnade. 

06 hade jag ställt klockan på, då var jag upp och tog ett bad. 07 öppnade frukosten och efter den checkade vi ut och promenerade ner mot stationen. Var tillbaka i Sundsvall runt 12, åkte direkt hem och la mig. Jobbade natten till idag, låg ute i solen och sov under dagen och nu är jag på väg ut till ön för ett nattpass igen. Så tacksam över denna lilla resan och min kollega som bytte ett pass med mig så att jag kunde åka. 💗 

Min kamera lever sitt eget liv i perioder och kan då bestämma sig för att inte vilja fokusera haha. Vilket den självklart passade på att göra under helgen så jag har försökt ta lite bilder men de flesta är otroligt suddiga! Slänger in några i alla fall!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress