Jag skrev egentligen detta inlägg kvällen 30/1 men glömde publicera det.

Jag vet inte vem jag var igårkväll, inatt eller idag. Jag har så lätt att känna av andras känslor och göra dom till mina. Och så kan jag sedan prata med någon genom dom känslorna som egentligen är någon annans. Och jag tycker att det är så jobbigt när det blir så, speciellt när jag är bland folk som inte känner mig så bra eftersom det då känns som att dom får en helt felaktig bild av mig. 

Jag åkte i alla fall till Vemdalen i söndags med bästa tjejerna, vi hade det superbra, över all min förväntan (trots att jag blev sjuk) och det var precis vad jag behövde. Efter fjällveckans slut åkte jag direkt till jobbet för ett kortare pass, 15-21. Hem, sov, tillbaka 12-22, lördag 9-21 och dagen efter det 9-21. Idag 7-14. Tycker om att jobba och tycker om mitt jobb, tyckte dock inte om mig själv tiden emellan jobbpassen då jag kände mig som någon jag varken är eller vill vara. Sa sådana konstiga saker, var så konstig. Ville prata med Birk, han finns inte. Grät natten till idag. Jag har känt mig.. Inte direkt stressad eller orolig eller något sådant men typ, spänd. Det har varit en väldigt laddad energi i huset och den tog som över mig. Nu känner jag att jag har fått rensa ut och liksom hittat tillbaka till mina egna känslor och mig själv igen så det känns superskönt. Åh, jag brukade alltid prata med Birk om sådant här. Glömde även helt bort att omboka min vaxningstid jag hade inbokad idag så det blir ju roligt att betala för ingenting :-)

Jag åkte till Ingegerd och fikade lite innan jag tog mig hem, då hon fyller år idag. Sara och Annelie kom förbi en stund, även Jennifer, Petter, Ulrika och Ola och till sist också Micke, Mathilda och Lovisa. Micke skjutsade mig hem och sedan jag kom in har jag endast hunnit sitta i halebops chatt-support men inte kommit någon vart haha, får gå in på Telia imorgon och be dom hjälpa mig för jag förstår verkligen ingenting och får inga svar? Ska även äntligen fylla på fransarna. 

Jag ska försöka få till ett inlägg med en liten sammanfattning av tiden som gått sedan jag senast skrev något här vilket var runt 2 månader sedan(!!) och även slänga in lite bilder från Vemdalen och mer om den veckan men det får bli någon dag framöver, nu ska jag krypa i säng!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress