Det har inte direkt hänt något speciellt sedan sist. Tisdagen var jag som sagt och fyllde fransarna, hade knappt några kvar så det var verkligen på tiden. Mer minns jag inte av den dagen och onsdagen har jag inte heller något minne av för tillfället. Torsdag vet jag att jag och Alina middagsdejtade innan jag åkte till jobbet, innan det var jag hemma och försökte få lite sömn för att sedan jobba den natten till fredagen. När jag gick av fredag morgon åkte jag hem och sov, tog ett långt bad och närmare 21 tog jag mig in till stan där jag mötte Ally, Jennifer, Ida och Sofia. Vi satt på RÅ en stund innan vi gick till Alice och umgicks lite. Fler anslöt sig och det blev ett besök på Udda innan hemgång. Lördagen jobbade jag 13-19 och åkte efter jobbet hem till Martin där han, jag, Micka, Johan, Kristoffer och Micke hade lite mellomys. Närmare 00 begav sig vissa ner till krogen men jag bestämde mig för att åka hem och vila upp mig lite. Söndagen tog jag det mest bara lugnt och även måndagen, långa bad och mycket vila. Har även hunnit sola tre-fyra gånger under dom två senaste veckorna så nu är jag lite brunare och känner mig lite fräschare. På måndagskvällen åkte jag ut till Birsta och hämtade ut min nya iPhone (ÄNTLIGEN). Har inte haft en fullt fungerande, eller typ ens halvt fungerande haha, telefon sedan säkert i alla fall ett år tillbaka så det var verkligen dags nu. 

 

Tisdag förmiddag spenderades med Amanda hos frisören där hon fick en ny färg i håret, superfint blev det verkligen! Sen-lunchade med Alina och åkte sedan ut till jobbet för ett dygnspass. När jag gick av på onsdagen åkte jag hem och sov för att sedan komma tillbaka och jobba natten. Hem, sov och tillbaka för nattpass igen. Nu är jag hemma och har sovit/vilat lite. Planen är att träffa Emma ikväll, vet inte riktigt vad vi hittar på men vi ser väl!

 

 
Jag skrev egentligen detta inlägg kvällen 30/1 men glömde publicera det.

Jag vet inte vem jag var igårkväll, inatt eller idag. Jag har så lätt att känna av andras känslor och göra dom till mina. Och så kan jag sedan prata med någon genom dom känslorna som egentligen är någon annans. Och jag tycker att det är så jobbigt när det blir så, speciellt när jag är bland folk som inte känner mig så bra eftersom det då känns som att dom får en helt felaktig bild av mig. 

Jag åkte i alla fall till Vemdalen i söndags med bästa tjejerna, vi hade det superbra, över all min förväntan (trots att jag blev sjuk) och det var precis vad jag behövde. Efter fjällveckans slut åkte jag direkt till jobbet för ett kortare pass, 15-21. Hem, sov, tillbaka 12-22, lördag 9-21 och dagen efter det 9-21. Idag 7-14. Tycker om att jobba och tycker om mitt jobb, tyckte dock inte om mig själv tiden emellan jobbpassen då jag kände mig som någon jag varken är eller vill vara. Sa sådana konstiga saker, var så konstig. Ville prata med Birk, han finns inte. Grät natten till idag. Jag har känt mig.. Inte direkt stressad eller orolig eller något sådant men typ, spänd. Det har varit en väldigt laddad energi i huset och den tog som över mig. Nu känner jag att jag har fått rensa ut och liksom hittat tillbaka till mina egna känslor och mig själv igen så det känns superskönt. Åh, jag brukade alltid prata med Birk om sådant här. Glömde även helt bort att omboka min vaxningstid jag hade inbokad idag så det blir ju roligt att betala för ingenting :-)

Jag åkte till Ingegerd och fikade lite innan jag tog mig hem, då hon fyller år idag. Sara och Annelie kom förbi en stund, även Jennifer, Petter, Ulrika och Ola och till sist också Micke, Mathilda och Lovisa. Micke skjutsade mig hem och sedan jag kom in har jag endast hunnit sitta i halebops chatt-support men inte kommit någon vart haha, får gå in på Telia imorgon och be dom hjälpa mig för jag förstår verkligen ingenting och får inga svar? Ska även äntligen fylla på fransarna. 

Jag ska försöka få till ett inlägg med en liten sammanfattning av tiden som gått sedan jag senast skrev något här vilket var runt 2 månader sedan(!!) och även slänga in lite bilder från Vemdalen och mer om den veckan men det får bli någon dag framöver, nu ska jag krypa i säng!