Detta inlägg skulle publiceras i fredags runt 16-tiden men det blev något fel typ haha, så det kommer upp nu istället!

Igårkväll kom Jennifer och Petter hit på middag, utöver det blev det en lugn kväll. Min kropp mår verkligen inte bra så jag spenderar mestadel av min tid i sängen bara. Inatt ska jag i alla fall jobba, 20-08. Och även nästa natt och natten därpå så alla helgens planer är inställda vilket känns lite tråkigt men samtidigt är det nog egentligen bara bra för min kropp som verkligen behöver all vila den kan få. Sedan har jag missat både medicin och p-piller dom senaste tre dagarna så hormonerna och allt är helt ur balans haha, jag är ett enda stort känslovrak och när jag började skriva detta inlägg så grät jag floder helt utan anledning.

Fastän jag i helgen redde ut alla mina känslor och tankar och kunde släppa taget om det som hållit mig fast, och på det viset mår bättre än jag gjort under hela dom två senaste åren av mitt liv så mår jag också sämre än någonsin. För birk är borta. Och när jag mår dåligt är det honom jag brukar ringa och nu kan jag inte det för han finns inte. Det går inte in för mig. Det kommer över mig ibland, i korta korta stunder inser jag det, kan jag ta in det. Men sedan stänger jag av. Omedvetet, av mig själv, det bara blir så. Förmodligen för att det är för svårt att känna, för stort, outhärdligt. För det mesta har jag varit så, sedan jag fick veta, bortkopplad från känslorna och den verkligheten. Men dom där små korta stunderna ökar och jag vill inte prata, jag vill bara att någon ska ta bort allt. Ni vet. Jag kämpar liksom på noll energi just nu och det är svårt. Älskade birk, älskade bästa vän.

Tänkte åka och simma lite nu innan jobbet men vi får se om jag har kraft nog, annars kanske jag tar det imorgon istället. Hittade i alla fall några fula bilder från helgen innan jag åkte till grek haha, vsg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress