Igår lyckades jag faktiskt ta mig upp från sängen men hamnade ganska snabbt på soffan istället. Pratade i telefon i några timmar med Angelicca och följde även kaoset med liberalerna och Birgitta Ohlsson. På kvällen åkte jag till Vickan och såg film och umgicks bara, sov även kvar där och idag hade jag några ärenden så jag började på kicks där jag hade ett paket att hämta ut. Ett puder som inte finns i min färg i butiken så jag måste beställa det och frakten är gratis om man beställer till butiken istället för hem. Dom har nr 0, 1, 2 och 3 i butik men inte den mörkaste i serien vilket då är nr 4 och den jag använder. Såklart. Vill även berätta för er att jag inte köpt kicks egen body scrub som finns med på bild här utan den följde med som gåva typ haha. För jag tycker tydligen att det är viktig information för er. Haha orkar inte jajaaa.

Var helt ofixad idag och hade liksom en "fuldag" verkligen, kände mig så sliten och obekväm bland alla människor! Och hade stora svarta hörlurar på mig pga piercingen i tragus som jag känt av lite senaste tiden så det är inte så skönt med såndana småa inne i öronen då liksom. Extremt fula haha! Och det är självklart då man träffar på hela bekantskapskretsen. Först var det Jorunn inne på in, sedan Oskar på espresso house då jag bara snabbt skulle in och köpa en kaffe för att typ hålla mig på benen och efter det Martin på navet. Såg runt 20 kända personer till under min snabbvisit där på stan men som jag lyckades smita undan haha!

Jaja, jag gick i alla fall och skaffade mig ett nytt busskort då man inte längre kan ladda dom gamla och inser nu att jag valde fel sorts kort:-) förstår ingenting av allt det här nya haha.. Väl hemma skulle jag in på Ica för att hämta ut min parfym som även den precis kommit med posten. Armani diamonds violet, alldeles för dyr men jag kan inte vara utan då den liksom blivit min doft, känner mig inte som mig själv utan den haha. Hade en parfym förut som var jag, som jag använde jämt och alltid men den slutade tyvärr att tillverkas, just my luck. Sedan har jag testat och letat ihjäl mig tills jag hittade denna och blev kär! Jobbigt dock att den inte finns i någon butik här utan måste beställas och det skulle inte förvåna mig om även denna slutas tillverkas snart haha. Jag köpte faktisk med mig mat från taco bar innan jag åkte hem också! Såå bra att man kan få alla rätter där vegetariska och veganska!! Sedan åt jag ju typ en tjugondel av maten och hade ångest över alla pengar jag slängde som vanliigt men det var typ ändå värt det för jag hade sådan craving efter taco typ haha! Och ni får nöja er med världens sämsta snabb-bilder i dåligt ljus som vanligt för jag orkar inte bry mig :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress