Jag får någon slags ångest när jag missat att skriva, även när det bara gäller en enda dag. Och då känner jag att jag måste skriva om den missade dagen innan jag kan skriva om nästa dag och sedan byggs det upp liksom. Så har det plötsligt gått massvis av dagar och jag vet inte längre var jag ska börja. Men jag vet att jag mår så mycket bättre när jag fått skriva ner mina dagar, det är så jag kan reflektera och liksom hantera allt jag känt och känner. För gud vad jag känner mycket hela tiden och jag skulle aldrig önska något annorlunda. I alla fall så tänkte jag börja nu från helgen. Och strunta i att jag missat över en månad för det spelar ju egentligen ingen roll.

I fredags umgicks jag med Vickan lite på förmiddagen och mot kvällen var jag ut och åt med Ally! Sedan mötte vi upp Mathilda och åkte till en förfest i skönsberg. Supermysigt verkligen, sköna folk och mycket allsång haha. Vi åkte in till stan runt 12 och hamnade på udda. Jag gick iväg en stund för att hälsa på Martin och Erik som ringde, då jag inte sett dom på över en månad när jag varit i Grekland så! Sedan åkte jag hem, Vickan följde med och sov hos mig då jag var helt förstörd den kvällen. Det var en jättejobbig natt som jag grät mig igenom men även lärde mig mycket av, fast i själva verket var det väl just den insikten jag fick som gjorde ont.

I lördags jobbade jag 13-19 och det var en riktigt bra och rolig jobbdag, trots att känslan från gårkvällen höll sig kvar. Efter jobbet mötte Micka upp mig i stan, hon hade köpt mat till oss bästaa. Vi fixade oss lite i repan och efter ett tag ringde Martin och han och Erik kom dit. Vi blev faktiskt kvar där enda tills 02 då vi tog en sväng till Dallan, haha. Där träffade vi Anton, Sebbe, Jonathan och Elias. Och folk jag inte kan namnen på. När dom stängde åkte jag, Micka, Sebbe och Jonathan hem till Jonathan och umgick bara, mysig kväll!

Jag och micka begav oss ner mot staden runt 12-13 på söndagen? När jag kom hem la jag mig i sängen och såg the hills resten av dagen och igår sov jag till och från enda fram tills 16. Var alldeles slut så blev faktiskt sängliggandes hela dagen. Även idag har jag mest bara vilat, inte orkat så mycket mer. Tog mig dock iväg till simhallen runt 18:30 och simmade några längder. Tycker det är så mysigt på tisdagskvällar då dom har "vuxensim" där! Dom släcker ner hela hallen och tänder istället levande ljus, det är skön musik och så finns det frukt och sådant och så är det åldersgräns så det är verkligen lugnt och man kan bara simma sina längder liksom utan att bli störd. Innan jag tog mig iväg upptäckte jag en spindel på mitt golv som jag misstänker kommer från min resväska och Grekland.. Jag var livrädd så ställde ett glas över den och sedan gick jag. När jag kom hem igen fick Micke komma och döda den, haha. Nu har jag sett dagens idol och ph och tänkte väl krypa i säng!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress