Jag hade som sagt ett viktigt skypemöte i fredags som faktiskt gick helt okej! Vill inte berätta mer om det än då allt inte är helt klart ännu, om det inte skulle bli av. Efter det åkte jag och simmade och jag simmade faktiskt 50 längder istället för mina vanliga 24 så mina armar var verkligen spagetti efteråt. Mötte även Ally, Ida och Jennifer där i simhallen så det var kul! Jag simmar ju oftast ensam. När jag äntligen tagit mig hem var jag helt död. Hade känt redan på morgonen att jag inte mådde bra och att kroppen var väldigt svag så dubbla längder utan näring var väl inte det bästa kanske. Fick i alla fall i mig två ägg den dagen. Orkade inte fixa mig utan vilade istället, tog på mig lösögonfransarna på bussen på väg in till stan haha, lite läppstift och sedan fick det räcka! Mötte upp Ally och Micka och så gick vi upp till Micke och förade. Det var så kul att träffa Alina och Maria igen som var där, så länge sedan sist! Vi gick på Oskars men precis när vi blivit insläppta efter den långa kön ändrade vi oss och gick till rå för att spara pengar haha. När dom stängde funderade vi på att svänga förbi daltons den där sista timmen men väl utanför såg det inte ut att vara så mycket drag där så vi bestämde oss för att gå och lägga oss istället.

Jag mådde såå dåligt på lördagen. Kombinationen ingen mat, simning och vin var väl inte direkt den bästa, haha. Kräktes kräktes kräktes och drunknade i min huvudvärk. Jag hade sovit hos Micka och vi gick på invigningen av salong Pretty Please, där även Belle Visage ligger vilken jag brukar gå till för vaxning och även gjorde min läppkonsultation hos. Vi fick se demostrationer av olika behandlingar, bland annat tatuering av övre eyeliner. Min bakishuvudvärk uppskattade kanske inte livemusiken eller alla människor sådär jättemycket haha men det var kul faktiskt ändå. Tävlingar och frukt och snittar, välkomstdrinkar och party party. Nej men, det var fint och roligt att vara där. När jag kom hem sov jag lite och mådde fortfarande såå dåligt. Mot kvällen då det äntligen började vända åkte jag till Micka. Jag gjorde ett test till följd av mitt tidigare skypemöte i cirkus två timmar. Urkonstiga frågor haha och kändes lite som nationella all over igen. Dessutom gick det på tid med en stor röd klocka som tickade ner överst på sidan under hela tiden haha, fy! När det äntligen var klart umgicks vi bara typ, lyssnade på clabbes rakt över disk och sådant hahah och typ halvsov, så skönt! Sådana vänner är väl ändå dom bästa, som man kan åka till och sova typ, alltså man är så pass bekväm med varandra så man kan bara umgås och göra ingenting liksom. Efter tolvslaget fyllde hon år men hade inte med mig min present så hon får den en annan gång helt enkelt.

Klockan 9 började jag jobba på söndagen och gick av mitt pass klockan 20. Lagade lax och potatis till mitt barn på jobbet, first time någonsin helt ärligt när det gäller både laxen och potatisen så jag fick improvisera helt och hållet med allt men jag fick faktiskt förvånansvärt nog massa beröm av min kollega efteråt haha så det kändes bra! Hon berömde även mitt kaffe flera gånger trots att jag typ fick googla på hur man gjorde kaffe när jag började jobba här i våras. Så sjukt haha för älskar ju kaffe men det har liksom alltid funnits någon annan som gjort det åt mig typ? Jaja. Kom hem vid 22 och gick ganska direkt och la mig. Måndag var jag in till stan en sväng för att möta Jocke och sälja honom min kentbiljett till 16:e. Han sökte en ståplats dit och när jag nu fått biljett till 17:e så kände jag inte att jag behövde ta upp två platser liksom utan det är klart att han också ska få möjlighet att gå och jag sparar mina tårar till den 17:e istället! På tisdagen var jag och Ally på girlpowerfestivalen. Vi gick på två av föreläsningarna, Vanessa Almeida och Yasmin Nilsson. Yasmin var med om en dykolycka när hon bara var femton år och dessutom satsade livet på dansen, nu är hon förlamad då hon bröt nacken i olyckan. Hennes resa är alldeles otrolig. Både jag och Ally hade supersvårt att andas under hennes föreläsning. Så mycket att jag funderade på att gå ut eller åtminstone lägga mig ner på golvet och jag drog efter andan hela tiden. Men jag försökte få mig själv att förstå att jag faktiskt inte skulle kvävas och jag trodde ju att det bara var jag, men Ally hade känt det med. Vi pratade med Yasmin lite efteråt och jag köpte faktiskt hennes bok som jag än så länge bara läst ett kapitel i men det ska bli så spännande att kolla mer på den. Bästa Vanessas föreläsning var grym, hon föreläser om kroppspositivitet och ni hittar henne på instagram @ vanessa.noir!

Resten av tisdagen, hela onsdagen och hela torsdagen och även hela dagen idag så har jag faktiskt inte tagit mig upp ur sängen. Jag har mått så dåligt både fysiskt och psykiskt och Birks bortgång börjar komma ikapp mig. Igår började jag i alla fall se en ny serie, how to get away with murder så den har jag sträckkollat både igår och idag. Så behövligt att få försvinna in i något annat för en stund. Och nu är jag på jobbet. Tog mig faktiskt upp och hit och jag är så stolt över mig själv. Barnen sover och jag ser idol och hejar hejar hejar på älskade Oskar. Köpte även med mig Lily & Hanna's-glass för det kändes mysigt, äter sällan glass men tycker om denna! Lite dyr men den är vegansk! Tips tips, endast testat denna smaken som ni ser på bild här nere dock haha. Såg mig själv i spegeln när jag kom hit och jag ser verkligen ur som ett spöke haha men jag känner mig i alla fall lite piggare nu när jag tagit mig hit så jag tror att det var väldigt bra och viktigt för mig att jag har dessa passen nu i helgen ändå. Jobbar alltså natten nu och även natten imorgon. Funderar på att försöka ta mig upp till övik något under nästa vecka för att få träffa mamma och bröderna lite men vi får se om jag får till det, har en del jobb också.. Måste i alla fall börja skriva oftare så att det inte blir så långt varje gång haha! Ta hand om er själva och varandra.