Nu kan vi väl låtsas att detta publicerades måndagen den 7:e november för det var då jag skrev det, haha.

Vaknade i fredags av att jobbet ringde och ville att jag skulle komma in tidigare så jag klev upp, duschade ur min olaplex-inpackning och skyndade till bussen. Efter mina 12 jobb-h ville dom att jag skulle stanna och ta journatten men det ville inte jag haha, det slutade med att Carro tog den och jag tog hennes pass dagen efter. Bytte alltså ett pass jag inte ens hade från början? Haha jaja. Åkte in till stan där jag mötte alina, vi pratade ikapp livet och jag fixade håret lite. Sedan gick vi ner till udda för en drink! Träffade på en himla massa folk haha, en lite konstig men rolig kväll blev det. Efter ett tag träffade vi Jonathan och Sebbe och även Elias och Adele och så kom Maria förbi då hon slutat jobbet! När udda stängt gick några hem, några till daltons och jag och Jonathan åkte hem till honom och sov.

Det var kämpigt att kliva upp lördag morgon men jag stod vid busshållplatsen i tid. Dock kom det ingen buss och jag insåg så småningom att det var alla helgons dag lika med röd dag vilket betydde att bussarna gick som på söndagar. Alltså gick inte första bussen mot Alnö förrän 8:45 och jag skulle börja 08. Jag gick ner mot navet medan jag kollade på messenger om någon var aktiv och därmed vaken men alla potentiella skjutsare verkade sova haha! Ringde drakstaden men dom hade ingen bil förrän tidigast 9.. ringde kurir och dom hade ingen förrän 8. Klockan var nu 7:30 så jag var en aning stressad om man säger så och telefonen dog nu pga kylan. Fick värma den innanför jackan tills den gick att starta igen och sedan ringa upp kurir och ta den där 08-taxin. Den kom dock 7:45 så jag hann faktiskt till jobbet precis i tid!! För 369 kronor istället för 12.

Bra jobbdag, slutade 18 och åkte då till Amanda och Kristoffer och åt middag, fixade mig och drack lite. Dom var såå snälla och skjutsade mig till stan där jag sedan var på fest och efter den aveny. Var dock inne på aveny kanske 15 minuter och det kostade 220kr haha fy vilka onödiga pengar det blivit denna helgen. Jag och Jesper gick i alla fall till subway för han var hungrig och där träffade vi Johanna med kille som vi sedan samåkte med hem till Jesper.

Vi vaknade tidigt på söndagen, runt 7-8 kanske? Låg typ och pratade bara, åt osv. Efter 12 någon gång skjutsade han mig hem och sedan åkte jag faktiskt och jobbade eftersom rop ringde i panik, how ovanligt. Gick av 19 och åkte då till Micka ett tag för att bara umgås lite och prata igenom helgen haha. Tog 23:15-bussen hem så var väl hemma runt 24 och slocknade ganska direkt. Idag vaknade jag med livets förkylning och feber!! Efter att under hela helgen beklagat mig över att jag varit "såå förkyld" haha. Ska bara kurera mig idag, kanske blir ett bad om jag tar mig upp ur sängen. Nu ringer i alla fall Angelicca så jag ska prata med henne lite!

 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress