Vecka 45 låg jag mest hemma med min förkylning. Tisdagen till onsdagen kollade jag på TV4s 30h+ valvaka och jag tänker faktiskt inte skriva mycket alls om den här just nu då jag blir alldeles utmattad bara av tanken. Kan inte riktigt hålla mig dock ifrån att nämna att Hillarys tal på onsdagen var det bästa någonsin och hon är för alltid min vinnare och hjälte. Och både Frankrike och Tysklands ledare höll såå bra tal som gratulerade men tydligt tog avstånd. I övrigt har USA röstat fram en president som bland annat vill deportera invandrare, bygga en mur mot Mexico, stoppa frihandeln, skrota hela obama care och stoppa parisavtalet. Någon som varken tror på jämställdhet, människors lika värde eller klimathotet. På onsdagskvällen kämpade jag mig faktiskt in till stan där jag mötte Vickan! Vi åt på Olearys, jag beställde in en liten tomatsallad som var jättegod och så blev det kaffedrinkar i kylan.

På torsdagen jobbade jag natt och fre morgon när jag gick av hämtade Ally upp mig och vi åkte på lite äventyr. När vi var färdiga med våra ärenden åkte vi hem till henne och jag halvsov på soffan en stund medan hon pluggade lite. Bästa folket är ändå dom man kan umgås med på det viset! Sedan åkte jag in till Espresso House för en fikadejt med Britta. Så välbehövligt verkligen, vad jag tycker om henne. Därefter gick jag upp till Micka och drack vin. Efter en stund kom Martin och joinade oss och det blev en sväng på både Jacks och Udda innan vi åkte hem till honom där vi sov. Mina bästa powerpuff pinglor alltså älskar dom så mycket.

13:30 började jag mitt pass på travet och då det var V75 så var det såklart packat med folk. Min förkylning hade gått ner mer och mer under veckan så jag trodde att det skulle vara lugnt vid det här laget men jag vaknade denna dagen upp förkyld och febrig och så extremt svag i kroppen så var därför väldigt nervös över att i flera timmar servera i en restaurang uppbyggd av trappor. Det gick i alla fall bra ändå, var svårt ibland att bära då mina armar ville ge upp och benen ville vika sig men jag hade väldigt roligt som alltid då jag jobbar där. Strax efter 21 hade vi städat allt och Hannah var så snäll och skjutsade mig till stan och Micka. Jag bytte om och sedan gick vi till Jorunn där hon, Daniella och Josefine var. Supermysig och bra kväll! Efter förandet gick dom till Oscars medan jag och Micka gick till Udda för att spara pengar. Där träffade vi Elias, Marcus osv och när dom stängd gick på till Daltons en stund. Sedan köpte jag, Micka, och Elias mat och gick hem till Micka där vi åt och skrattade och även sov lite haha.

Jag kom hem runt 13 på söndagen om jag inte minns fel. Micka hade tagit tåget hem till sina föräldrar och jag och E hade suttit inne på subway med urladdade mobiler och värmt oss i väntan på att våra bussar skulle gå. Vi gick dock ut när stiftelsen började spelas i högtalarna, haha. Resten av dagen tror jag att jag bara låg i sängen och kollade ikapp serier typ, sov, kanske. På måndagen åkte jag till Örnsköldsvik där Andreas mötte mig på stationen och vi tog bussen upp till Pappa och firade honom lite så där dagen efter farsdag. Så mysigt att få träffa dom, lillasyster och Dimitra igen. Vi åkte hem till mamma runt 21 och gick väl och la oss kanske, pratade förmodligen halva natten. På tisdagen åkte jag in till stan och lunchade med pappa och Dimitra och sedan var jag, mamma och Philip och hälsade på hos mammas syrianska grannar där vi även blev bjudna på middag. Väl hemma hos mamma igen var jag och Andreas ner till källarförrådet där vi hittade en massa kul, bland annat uråldriga foton och mammas gamla resedagböcker. På onsdagen var jag och mamma in till museet eftersom hon var ledig och hennes kollega höll utställning där med sin enorma mötley crüe-samling. Det var verkligen det sjukaste jag har sett, han hade allt från deras gamla gitarrer, skivor och scenkläder till personliga öronproppar, använda sminkhanddukar och brev från bandmedlemmarnas lärare till deras föräldrar. Inte nog med det så var detta tydligen bara en tredjedel av allt det han äger från dom? Det var verkligen sick. På kvällen var mamma på kören och Andreas hade trumlektion så jag passade på att spela lite tv-spel med Philip och umgås med mormor som kom förbi.

Mamma var ledig även på torsdagen så vi åkte till second hand-butiken i gullänget. Jag fick med mig ett par till synes oanvända vagabond-kängor för 50kr, tidigare 1300 så det var väl ett fynd. Sedan att dom även var i (typ) min storlek? Det händer ju inte ens i en vanlig skobutik, om jag inte går till barnavdelningen då, haha. Till middag blev det vegansk tacos för det lyckades jag faktiskt övertala mamma till! Utan större ansträngning eller typ ansträngning alls bör tilläggas. Jag tog sedan bussen hem till svall 18:25.

Startade fredagen med dusch och hårtvätt och begav mig in till stan i regnet för att fylla på mina fransar. Halkade mig tillbaka hem och halvsov lite, fixade mig och åkte därefter till kyrkan där alla mina fina ungdomar hade idolmys och vi hejade självklart på vår bästa Oskar!! Runt 22 gick jag bort till Jocke där han, Micke och Palle satt och förade lite. Alina kom dit efter ett tag och vi gick alla till Jacks där vi mötte upp lite fler folk och senare blev det Oscars. När jag sedan skulle gå och möta Jonathan och Sebbe och folk på Rå ropade X-bar gubben in mig dit och bjöd mig på en öl då han känner min pappa. Sedan slängde han ut gästen han hade i baren, stängde för kvällen och följde med mig till rå hahah. Sov i alla fall hos Jonathan och morgonen efter upptäckte jag att min mobil var försvunnen. Vet inte om den kanske föll ur min ficka typ på Rå eller i taxin men den har i alla fall inte kommit till rätta ännu och kommer förmodligen inte göra det heller. Jag åkte hem vid kanske 13-14? Vilade och åkte sedan ut till Ögården för ett nattpass. När jag gick av passet på morgonen la jag mig i jourrummet 2h för att hinna vila lite innan jag skulle in till kyrkan och ha scouter. Vi gjorde smörknivar som dom sedan ska få sälja på basaren nästa helg! Efter det var det workshop med församlingen om var vi är idag, vilka vi är och vill vara som församling osv. Intressant och viktigt! Jag var dock halvt sovandes. Åkte därefter äntligen hem, halvsov lite och hade massor av ångest. Typ över att jag var så konstig i helgen? Kände inte igen mig själv, sa konstiga saker, lät liksom otrevlig på rösten då någon frågade mig vänligt alltså sådana småsaker men det är helt enkelt inte någon jag vill vara och inte någon jag vill att andra ska se mig som. Botade ångesten med en vin- och Skypedejt med Angelicca och gick sedan och la mig.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Väntar fortfarande på mitt nya simkort som förmodligen kommer imorgon eller dagen därpå så mitt jobb kan inte ringa mig i panik pga sjukdom osv, som dom annars alltid gör i princip varje dag, vilket självklart är skönt men även otroligt stressande. Skulle faktiskt behöva jobba lite nu då jag varit både sjuk och bortrest denna månaden. Nu ska jag i alla fall se dom två senaste avsnitten av how to get away with murder även fast denna säsongen typ inte ens är bra och sedan blir det ph ikväll!

Eftersom jag förlorat mobilen har jag inte alla mina bilder att välja mellan men hittade några i alla fall så slänger in dom

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress