Onsdagen spenderades mestadels i sängen, såg en dokumentär om matbutiker haha, massa frisörvideos på youtube och periscope och sedan något tatueringsprogram. En kanske rätt konstig och oväntad sak om mig är att jag älskar matbutiker haha! Kan gå runt hur länge som helst och kommer jag till en butik jag aldrig varit i innan vill jag helst inspektera varenda vara på varenda hylla. Tycker det är så mysigt att handla mat även fast jag inte är så förtjust i att äta maten haha. På kvällen var jag barnvakt, Lovisa sov och jag och Mathilda såg Bert och rolandz, inte direkt mitt val som ni kanske förstår haha. Men det blev en mysig kväll! När Andrea och Micke kom hem hade Mathilda somnat och vi såg Sveriges mästerkock och sedan gick jag och la mig. 
 
Igår startade jag dagen med ett långt bad, plattade håret och letade sedan ihjäl mig efter min nya locktång, vet inte var den tagit vägen alltså.. Gav upp tillslut då jag var tvungen att skynda till bussen. Hade lite ärenden och när jag var klar svängde jag förbi sax och kam och pratade lite med Malin som jobbar där, som tidigare gått Ann Petterssons. Efter det åkte jag ut till Birsta där jag möttes upp med Micka och vi gick runt lite och åkte sedan hem till henne. Där färgade jag hennes hår och så färgade vi hennes löshår fast färgen räckte inte riktigt men hon är i alla fall superfin i mörkt hår alltså!! Rött också i och för sig, hon passar förmodligen i allt. Sedan planerade vi morgondagen (idag) och tror det kommer bli en riktigt bra kväll! Jag tog tåget hem runt 21 och var väl hemma i Njurunda närmare 23, dödstrött så somnade i princip direkt. Eller, såg först senaste avsnittet av gåsmamman, hehe. 
 
Hade sådan ångest på tåget hem, vet inte riktigt vad den berodde på men kände mig typ lite jobbig och tråkig i guess då jag inte mådde så bra igår så kände mig inte som roligaste sällskapet direkt. Men jag hade i alla fall en väldigt bra, välbehövlig kväll och Micka är bäst. 
 
Vaknade runt 6 imorse men legat kvar i sängen, solen har strålat in genom fönstret hela morgonen, så härligt! Ska leta lite mer efter min locktång och ikväll har jag och Micka plans som sagt, tillsammans med en av katterna i Grekland hahah. Kommer bli gryymt
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress