Fredagen blev riktigt bra, först förade vi som sagt hos Jossan, sedan drog vi på en annan fest och till sist blev det oscars, sov sedan hos Sebastian. På lördagen stannade jag en stund och vi såg film och pratade gårkvällen osv, sedan mötte jag Micke på stan för en fika. Bussen hem, sov 20 min haha, bussen tillbaka till stan och sedan ut till sundsbruk för my nanny-jobb som gick hur bra som helst! Alldeles fantastisk familj måste jag säga, blev lite kär. Slutade klockan 22 och åkte då till Ida för inflyttningsfest och sedan drog vi ner till oscars, även denna kväll var bästa någonsin. Jag var verkligen på så himla bra humör hela helgen!! Sov sedan hos Ally och på söndagen hade jag mina scouter, vi lagade mat ute i skogen, sedan SALT-årsmöte i kyrkan. Efter det sprang jag bort till navet för att hinna med bussen till övik där finaste mormor hämtade upp mig och skjutsade mig hem till mamma (eftersom det inte går några bussar efter typ kl 14 i övik på söndagar....). Vi åt middag och sedan hängde jag med Andreas resten av kvällen. 

Igår lockade jag håret och tog bussen in till stan. Klockan var ungefär 11 när jag kom upp till Ann Pettersson hair design school. Ann visade mig runt, vi satt och pratade massor, gjorde personlighetstest, fick fläta och klippa och vara med på lektion och prov och kundklippning och det slutade med att hon nästan försökte övertala mig att börja redan om en månad istället för till hösten, som jag egentligen hade tänkt mig söka. Världens härligaste människa verkar hon vara i alla fall och skolan känns alldeles perfekt! Sedan fick jag även en klippning av Maria och Ann klippte in mitt nya löshår åt mig, så tacksam!! Inte förrän klockan 17 var jag på väg därifrån och stötte då på Miriam på stan. Vi köpte soppa och åkte hem till mig och åt och pratade massor, blev en superbra dag och kväll! 

Har vaknat klockan 4 flera nätter i rad alldeles klarvaken så imorse klev jag faktiskt upp runt 5, ingen ro att ligga kvar i sängen längre. Idag fick jag i alla fall nytt mobilinternet THANK GOD och snart ska jag in mot staden för ett besök på banken med mami. Sedan ska jag möta upp Andreas och pappa för en fika, efter det träffa Kristin en stund och sen hämtar mormor upp mig så jag får följa med henne till squaredancen och träffa alla, såå länge sedan sist! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress