När mamma och dom yngre bröderna kom hit såg jag och Andreas the passion of the christ som planerat och jag lockade håret och fick sedan skjuts av mami ner till bussen. När jag kom fram till vickan var Marita och Isabelle redan där och jag snabbsminkade mig lite och blev klar lagom till att Ally kom och sedan även Sanna. Vi hade det hur bra som helst och efter ett tags förande gick vi ner mot krogen där vi mötte Martin, Linder och Marcus. Hade det supertrevligt men kvällen blev sedan väldigt jobbig för mig då jag, som jag förutspått, träffade på honom som jag inte ville träffa och inte alls kunde hantera alla känslor. Så jag och Ally gick iväg och åt för att komma bort lite och när krogen stängde kom Sanna och Victoria dit med och så fick vi alla skjuts hem av Tobias! 

Vaknade på bra humör på lördagen och umgicks mest med Andreas bara. Vi kollade på arga snickaren VIP hos Anna book haha och även Anna books periscope och spökspecial där hon medverkade och bara skrattade tills vi tappade andan. Spionerade på mamma och Philip då vi följde efter när dom skulle handla hahah och gjorde tsatsiki som jag sedan åt med sked hahha. Var på promenad och aa, bara var typ. Fixade mig igen och åkte in till stan och bort till micaela där Sanna var. Efter ett tag kom vickan och Oskar förbi också och vi hade en jätterolig kväll som slutade på oscars! Jag, Sanna och vickan fick sedan skjuts av Henrik ovh hans vän, vi köpte mat och åkte hem till Sanna. Jag vaknade med uppsvällda ögon och det gjorde så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Tog mig i alla fall hem och fick sedan leva i solglasögon några dagar för att över huvud taget kunna öppna ögonen något. Jag, mamma och Andreas åkte och såg mitt stora feta grekiska bröllop två på bio och det är sjukt vad dom prickar in en grekisk familj haha, kände igen oss i allt i princip så det blev många skratt! Nu har vi ganska precis kommit hem och jag och mamma ska se gåsmamman och efter det blir det sängen, är dödstrött och ögonen värker!

Kan verkligen skriva precis som jag känner för att nästa sekund känna något helt annat. Cirkus två minuter efter att jag publicerade förra inlägget mådde jag plötsligt så himla bra, kände mig stark och glad igen and i don't need him. Dock börjar ångesten smyga sig tillbaka lite smått just eftersom det finns en chans att jag träffar på honom ikväll och jag är osäker på hur jag kommer att hantera det men just nu känns det i alla fall okej. Har sett senaste black widows och bästa gåsmamman och nu ligger jag i badet och spelar basket mot Ally på messenger haha. Ska försöka hinna med att se passion of the christ med Andreas då han kommer hit och även fixa mig för ikväll! Vaknade strax före 7 men jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag var så taggad inför den här dagen men nu vet jag inte längre. Saknar dig nästintill outhärdligt denna morgon, det gör fysiskt ont i hela kroppen, ett tryck över bröstet, det hugger i hjärtat. Om jag orkade ta mig upp skulle jag förmodligen stå inne i badrummet och kräkas just nu. Du måste bort, detta fungerar inte längre. Du måste ut. Jag kan inte andas, du liksom kväver mig utan minsta ansträngning och jag kan inte förstå hur. Jag kan inte förstå hur du fick mig att älska dig när jag inte alls stod ut med dig. Hur jag förut mådde illa vid tanken av att jag varit med dig, hur jag nu mår illa vid tanken av att aldrig mer få vara det. Hur hände det här hur hamnade vi här hur gick det här till. Hur kunde det bli så fel. Du vill inte ha mig, du bryr dig inte alls om mig och du kommer aldrig att älska mig. Ibland gör det så ont att jag inte bara tror att jag är döende, jag nästan önskar att jag vore det. Jag vet att jag kommer leva utan dig och jag vet att det kommer gå men just idag tänker jag bara dra täcket över huvudet och stänga av för några timmar.