Igår var jag som sagt till optikern. 400kr för en liten syn-check up på 10 minuter, det är verkligen sick. Passade även på att shoppa lite smink på rean då det krisar på det mesta i sminkväskan just nu. När något börjar ta slut gör alltid allt annat också det samtidigt?? Speciellt de dyraste och "viktigaste" sakerna... Mötte grannen på vägen hem så följde med upp till henne och fick naglarna fixade plus lite hand- och fotmassage då hon jobbar med sånt, välbehövligt! Sedan hem och åt sushi och färgade håret. Lyckats hålla mig från att färga något nu i hela åtta månader vilket måste vara rekord för mig sedan typ 2008? Men nu var det dags. Mina toppar hade bleks så pass mycket nu såå jag slängde i lite färg i cirkus 20 min och kunde inte vara mer nöjd med resultatet!! Äntligen är hela håret (i princip) samma färg igen och det är femhundratusen gånger lättare att få löshåret att smälta in.

Idag har jag jobbat 10-20 och alltså jisses vilken dag säger jag bara. Det var verkligen kaaoz på jobbet idag. När jag kom hem, runt 22, möttes jag av Andrea och Micke som stod och grillade på altanen, nyss hemkomna från götet och Springsteen. Jonathan och Viktor kom också ut och så blev det lite nattmat och mys därute bara. Nu har jag sett ett avsnitt oitnb och ska ta och krypa i säng så att jag orkar med morgondagens jobbpass. Fick förövrigt världens finaste snap av Vickan som befinner sig i London för tillfället! Inte alls avis

Här ekar det väldigt tomt! Jag har haft så fullt upp bara med att få jobb och fritid att gå ihop att jag inte haft någon energi kvar till att skriva och när jag väl haft en stund över har jag sovit. Tänkte blogga ikapp och slänga in lite bilder från dagarna som gått men nu har min telefon precis bestämt sig för att rensa hela kameraalbumet all by itself så det blir svårt. Kanske kan ta några från min svartvita instagram sedan! Orkar inte just nu heh.

Helgen har varit fantastisk! 26 grader och sol och jag spenderade midsommar med bästa människorna. Åt först lite midsommarlunch och sedan åkte jag och Ally ut till Björns stuga i Borgsjö. Där var redan Björn, Tobbe, Robert, Tom, Johanna och Gabbe. Strax efter att vi kom fram anlände även Jesper, Carl och Peo och lite senare Jesper, Milling och Hanna. Vi grillade och badade och myste, lekte lite lekar och spelade dålig musik. Som det ska vara. Dagen efter var även den himla bra, låg ute i solen allihopa och bara umgicks. Några fick för sig att dom skulle ta flytmadrassen till macken hahah och så var det planer på vattenskoter men eftersom Ally gjort illa knät dagen innan stannade vi kvar inne. Vi la oss i en av sängarna och bara tog det lugnt och pratade lite och efter ett tag kom även Tobbe och Peo och la sig och myste med oss. Planen var att stanna tills söndagen men med tanke på allys knä åkte vi hem där på lördagen runt 17-tiden. Jag blev avsläppt i stan och på bussen hem träffade jag Christoffer vilket var jätteroligt då det var så längesedan! Väl hemma landade jag ganska snabbt på sängen och runt 21:30 åkte jag in till stan och mötte Oskar. Vi skulle egentligen på fest hos Erik men vi mötte upp Maria, Micke, Adam, Jossan och Jocke istället och sedan blev det även en kort sväng på krogen innan jag och Vickan drog vidare till Timrå. När klockan närmade sig 5 kom Alex och hämtade oss och skjutsade oss till stan där vi sov. Jag tog 10:15-bussen hem och gick sedan och la mig igen, haha. Mathilda kom in till mig runt 15 och myste lite och kollade på yt. Sedan har Jennifer och Petter varit på besök och nu är Ingegerd här och vi har precis grillat. Ikväll ska jag och Vickan boka tågbiljetter till Stockholm och imorgon ska jag till optikern wiho. Svindyrt är det med synundersökningar alltså jag förstår verkligen inte. Just nu ligger jag i alla fall i badet men måste vänta med hårtvätten tills imorgon då jag missade min tvättahåret-dag igår, och jag vägrar tvätta det oftare än var tredje dag då det är dåligt för både hår och hårbotten, och nästa tvättahåret-dag måste infalla på en fredag, haha. Mycket att tänka på. Har i alla fall varit ledig hela midsommarhelgen nu vilket jag är så tacksam över så på tisdag är det back to work och det känns helt okej! Slänger in en bild från Vickans snapchat på en sovande Alexandra då det för tillfället är den enda jag kan få tag på från gårdagen, haha.