I tisdags tog jag, Elias och Ida en liten roadtrip till systemet 1h bort, blev även Ica, Apoteket och dollar store. Började jobba 14 ochh slutade 00 och minns inte riktigt vad vi hittade på den kvällen men efter onsdagens mördarpass blev det lite party i grillstugan i alla fall och jag och Jesper sov kvar på soffan och tyckte så synd om honom när han skulle upp kl 8 på morgonen och jobba haha. Jag och Ida drog hem vid 10 och duschade och sov lite mer tills vi började jobba vid 14 igen och det var nyårsafton och vi jobbade över så slutade väl runt 02. Serverade 5-rätters i fullsatt matsal och det var stressigt och kul och kaos. Vi i personalen hann i alla fall skåla lite under tolvslaget medan gästerna stod ute och kollade på fyrverkerierna, som vi kollade på inifrån fönstret i värmen hehe. När vi finally slutat drog vi alla till grillstugan och nyårsfestade och jag och Ida och Stefan sov kvar där. 
 
Morgonen efter flyttade dom nya kockarna in, andre och David så det var kuul. Snackade med dom lite, käkade lunch och sedan var det jobb igen! Denna kvällen har jag för mig att jag gick hem och sov direkt efter, välbehövligt! Lördag var det jobb igen och jag fick gå 3h tidigare pga biverkningar från min nya medicin som gjorde mig alldeles svag i kroppen, som om jag varit magsjuk i två veckor ungefär. Feber, illamående, svimfärdig och gav mig svettningar och ångest. Och förvirring, stod och läste på bongarna när jag skulle gå ut med mat, såg att det stod ord liksom men just vad det stod gick inte in i mitt huvud. Kunde inte läsa. Det var helt sjukt bara, folk som pratade med mig och jag hörde inte vad dom sa, jag hörde att dom pratade men jag förstod inte orden liksom. Fattade först inte vad det var med mig men sedan kom jag på att jag precis börjat med ny medicin och läsa biverkningarna på bipacksedeln och allt stämde in, så det var skönt i alla fall att veta var det var. Det hade redan pågått två dagar och det höll i sig två dagar till och lite fortfarande men den där dagen var värst, extrem verkligen. Har dock inte sagt till någon att det var medicinen, är en sådan som gärna vill förklara mig men orkade inte nu för då skulle det komma massa frågor om vad det var för medicin och blabla och aldrig ta slut typ så valde att hålla tyst. 
 
Kom hem vid 19:30 och sov till och från i 18 timmar innan jag tillslut tog mig upp ur sängen och det var dags för jobb igen. Slutade 22 och gick hem och la mig en stund och pratade med pappa i telefon tills Ida och Emil kom hem och vi gick upp till grillstugan i vanlig ordning. Måndag var jag och Ida lediga och Emil hade jobbat sitt sista pass så vi lånade samuels bil och tog oss en sväng till svenstavik där vi besökte systemet och icaa och så käkade vi pizza på vägen hem! Fixade oss, gick upp och tog en drink i vinterträdgården på hotellet och sedan drog vi på måndagsklubb med i princip alla kollegor. Det blev värdens bästa kväll helt seriöst, alla var så jäkla sköna och vi bara skrattade och hade kul tillsammans, dansade och skreksjöng sönder till dåliga låtar och tedd och Erik köpte in massa dricka hela tiden och jag vet inte, så underbara folk helt enkelt. Hjälpte Elias hem vid 03 och stannade hos honom ett tag uppe på logen, sedan när jag skulle dra ner till oss där efterfesten var hörde jag Keno-Elias och Jesper i köket så gick in till dom. Dom åt mackor med någon jävla gegga och chips på och så kokade dom pasta och åt tillsammans med cheese balls haha och jag ville mest bara spy. Snodde mig en liten öl och bara hängde med dom tills klockan blev närmare 5:30, Elias gick och la sig och jag tänkte ta soffan eftersom Emil skulle sova hos mig och Ida och han snarkar värre än jag någonsin varit med om förut haha men fick sova hos Jesper istället så det var najs. 
 
Drog hem runt 12 dagen efter och började jobba 14, slutade 00 och drog hem och chillade med Ida, Emil och Frida lite innan vi gick och la oss. Igår jobbade jag 14-22 och det var mitt sista pass, det gjorde även Rebecka, Frida, Samuel och linn. Lämnade in mina skjortor och förkläden och hämtade mina dricks bakom baren. Fick lite separationsångest så hängde kvar i baren lite med jossan, Alex, Jennifer, Emil och Samuel och vid 00 skålade vi med lite cava och sedan blev det efterfest/avskedsfest uppe på logen med alla underbara. Sov sedan kvar hos Keno men kunde inte direkt sova så drog hem runt 8 på morgonen. Låg i sängen till ungefär 12, packade ihop mina saker, städade och gick upp med mina väskor till samuels bil. Hämtade min tröja som jag glömt uppe på logen dagen innan, lämnade in min nyckel och sedan käkade jag och Samuel lunch innan han skjutsade mig och Rebecka till busstationen i Vemdalen by, bästa han. Vet dock inte om man ens kan kalla det busstation då den endast bestod av en liten skylt typ haha men ajaa. Tog bussen därifrån till Sveg där jag bytte buss vidare till Ånge och sedan tåg från Ånge till svall. Buss hem till njuris och har öppnat några julklappar så här på kvällen. Bland annat något ni kommer få se ganska snart om allt blir som jag vill hehe. Har även sett sista avsnittet av please like me säsong 2 och nu ser jag big brother och dricker oboy och äter majs direkt ur burken. 
 
Skönt att vara hemma men saknar redan alla folk så känns tomt och har lite små-ångest. Imorgon ska jag i alla fall äntligen träffa min bästa Sanna och det kommer bli konuung!! Nu ska jag se mer bb och sedan sovaa är helt död verkligen och dödsförkyld men mår ändå bättre än på hela tjugofemton verkligen. Så glad att jag åkte iväg och hittade tillbaka till mig själv, vem jag var innan han tog mig ifrån mig. Jag har luft igen och denna inre trygghet har jag inte känt sedan innan jag lärde känna honom. Tack Gud. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress