Nu är det nästan två veckor sedan jag fick något skrivet om dagarna här så ska försöka ta igen lite. Åkte som sagt till övik torsdagen den 4:e och var väl framme hos mamma runt 21. Hängde sedan med Andreas hela kvällen. På fredagen var jag till pappa och dimitra under dagen och fram tills runt 18 då jag mötte Andreas inne i stan och vi gick till EFS. Träffade massa saknade folk där, bland annat Johanna och Emma! Gick till hemmakväll och köpte godis till Miriam som sedan kom förbi mig hemma hos mami och stannade halva natten. Lördag morgon tog jag bussen tillbaka till svallet och några timmar senare var det jobb på travis. Hade feber och var allmänt off, frånvarande och ofokuserad men det gick helt okej ändå. När årets travgala var slut och vi städat undan allt var klockan närmare 1 och jag fick skjuts in till stan och chillade på udda med Ally, Ida och fler sista timmen där innan dom stängde. 
 
Söndag är kyrkdag och jag hade verkligen bestämt mig för att jag skulle på gudstjänsten den veckan men var helt slut efter gårdagens jobbpass så blev kvar hemma i sängen hela dagen, såg några avsnitt av ex on the beach sverige haha sämsta. Måndag minns jag inte riktigt, bara att jag var till Martin på kvällen och såg film. På tisdagen åkte jag och Ally ut till Birsta och lunchade på taco bar! Gick runt lite efteråt och sedan åkte vi hem till henne och åt, såg det okända med Christina och Agnes, åkte till stallet en sväng och typ pratade resten av natten. Onsdag var askonsdag och alltså första dagen på årets fasta. I år dricker jag dock inte endast vatten utan annat också så som soppa, te, kaffe osv och äter även lite frukt och grönt. Fortfarande inte det lättaste dock!! 40 dagar är ju inte speciellt lite heller. Drog i alla fall in till stan på kvällen och tog en öl och någon drink med Sebastian, sov sedan hos honom. 
 
Torsdag var jag ut till ögården för en lite mer ingående presentation av korttids-verksamheten där och när alla papper är klara ska jag på inskolning vilket känns jätteroligt verkligen! Åkte därefter in till staden, espresso house med vickan och sedan wfy i vanlig ordning. Åkte hem till vickan på kvällen och sov där. Fredag morgon såg vi upp och typ sov haha, bästa filmeen. Såg den med min storebror när den nyss kommit ut och vi båda grät oss igenom den haha. Åkte hem till Ally mot kvällen och vi hade myskväll och såg Crimson peak och bara gjorde ingenting typ och det var så välbehövligt. Sov kvar där och lördagen spenderades sedan hemma i sängen hela kvällen. Blev alltså en riktigt lugn helg denna helgen! Fick min nya choker med posten också så det var naajs, dock även denna lite stor.. Lyckades ÄNTLIGEN ta bort goat evolution-appen efter att ha recreateat universe 3 gånger haha! Såg senaste avsnittet av greys och grinade sönder och fick sedan världens breakdown och det blev den tuffaste natten på länge, helt enkelt. Mådde i alla fall betydligt bättre dagen efter och det var alla hjärtans dag och jag, Ida och Ally var ut och åt på invito vilket var hur mysigt som helst! Så passande att alla hjärtans inträffade på en söndag så att jag faktiskt fick äta också! Efteråt åkte vi bil bara, runt, överallt och ingenstans och lyssnade på bäst musik och snackade om allt och kvällen var bäst och sedan sov jag hos Ally. Eller, mestadels av natten gick typ åt till att beställa löshår då det var något fel på paypal haha.. Nu är i alla fall mitt efterlängtade hår på väg!! Dock livrädd för att färgen inte ska passa.. Åkte hem närmare 16 igår och såg lite film med familjen och senare på kvällen åkte jag och gymmade med Jean och alltså min träningsvärk idaaag haha. Vi såg någon halvkonsting film efteråt, Lucy kanske den hette? Sedan sov jag kvar där och imorse sov jag mig igenom wfy. Sov mig faktiskt igenom hela dagen om jag ska vara ärlig för somnade direkt när jag kom hem, vaknade till vid 18 och var barnvakt någon halvtimme och sedan somnade jag igen och vaknade inte förrän 21. Åt lite soppa och såg ett avsnitt eotbs. 
 
Har överlag mått väldigt bra under veckan men ikväll är jag inte alls på topp. Har fortfarande en del saker att reda ut och en del känslor jag inte riktigt lärt mig att hantera än men jag antar att det kommer. Imorgon ska jag på jobbmässan och vill mest bara dö alltså men Micka ska dit så det är väl typ det enda positiva? Evigheter sedan vi sågs. Nu ska jag se ett avsnitt heroes reborn och kanske fixa med nya bloggen lite hehe, har nämligen funderat länge på att byta bloggportal eftersom blogg.ses mobilversion är sÅ extremt ful for real. Kommer dock inte ta bort denna blogg då jag haft den sedan 2009 haha och alltid kommit tillbaka till den trots alla bloggportaler jag testat genom åren så det kan säkert hända även denna gång. Har ytterligare en anledning till bloggbyte men mer om det senare, har i alla fall fixat en ny och kommer börja där så fort allt runtomkring är klart! 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress