Febern steg under dagen så jag blev kvar i sängen. Såg sista avsnittet av orphan black så nu är det bara att vänta på en ny säsong i guess.. Fast får väl skylla mig själv när jag sett alla tre säsonger på typ, en vecka? Såg även senste avsnittet greys och tror det är första gången jag inte grinat haha. Tog mig faktiskt ut på en liten promenad vid 20-tiden och pratade med Miriam en stund, hann även med ett telefonsamtal med vickan och sedan la jag mig i relativt god tid. 

Vaknade ganska precis 7 imorse och försökte dröja kvar i sängen för att få dagen att gå. Har i alla fall inte gjort så mycket nu på morgonen, pluggat lite. Om en timme går bussen till stan och fika+föreläsning står på schemat på wfy idag, precis som alla andra torsdagar. Ska förbi vickan en stund efteråt men får se hur länge det blir då jag inte alls är speciellt pigg idag och febern fortfarande sitter i. Sedan blir jag lite barnvakt här hemma ikväll också. Måste även komma ihåg att köpa en ny laddare för min har lagt av helt, nu igen.. 

Mitt löshår är beräknat till imorgon och jag är så taggad!! Kommer typ grina om det inte är här alltså haha nej men åh, vill verkligen ha det innan helgen. Men det befann sig i Örebro imorse vid 6-tiden så det ska nog inte vara någon fara! Förövrigt SÅ skönt att vakna upp med fransarna klara varje morgon då jag i princip inte har något annat smink på mig på vardagarna. Ibland ögonbryn (mina är typ obefintliga som ni ser på bilden här och nej jag har inte noppat dom) och någon gång lite puder om jag känner att jag är lite röd typ men annars brukar jag bara ha mascara så nu behöver jag inte fixa mig alls och det passar mig perfekt då jag är ca sveriges lataste 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress