Klev upp 7 imorse, tog fram lite hallon ur frysen som jag lät tina medan jag sedan tog ett bad och tvättade håret. Nu sitter jag på bussen mot stan och ska vidare till Alnö för att besöka Anna på ögården. Lämna och fylla i papper inför min inskolning, känns superbra verkligen! Sedan ska jag se till att posta brevet till my nanny och efter det ska jag hämta ut mitt nya löshår!! Sedan gäller det bara att försöka få det att funka trots färgskillnaden.. Och att hinna haha, hann i alla fall för-platta håret nu så "bara" smink och lockar kvar sedan! Drar till Jossan runt 20 med vickan och Emma och förar lite så kan inte bli annat än en bra kväll!

Var tvungen att täcka över mitt stökiga rum hehe
Dagens föreläsning var helt okej och slutade med en arbetsintervju för min del som gick väldigt bra. Mådde inte alls bra dock så åkte hem direkt efteråt, ville inte riskera att smitta vickan och dom så här innan resa och allt. Sedan jag kom hem har jag sett ung och bortskämd haha och pratat med både mamma och Sara i telefon. Trevliga och behövliga samtal! Fick min paketavi från posten idag där det står att jag kan hämta ut mitt paket imorgon efter klockan 16. Kommer blir stressigt att hinna fixa mig sedan alltså haha men jaja, är i alla fall happyyyy. Nu ska jag krypa till sängs och imorgon kommer bli en himla bra dag känner jag på mig!

Febern steg under dagen så jag blev kvar i sängen. Såg sista avsnittet av orphan black så nu är det bara att vänta på en ny säsong i guess.. Fast får väl skylla mig själv när jag sett alla tre säsonger på typ, en vecka? Såg även senste avsnittet greys och tror det är första gången jag inte grinat haha. Tog mig faktiskt ut på en liten promenad vid 20-tiden och pratade med Miriam en stund, hann även med ett telefonsamtal med vickan och sedan la jag mig i relativt god tid. 

Vaknade ganska precis 7 imorse och försökte dröja kvar i sängen för att få dagen att gå. Har i alla fall inte gjort så mycket nu på morgonen, pluggat lite. Om en timme går bussen till stan och fika+föreläsning står på schemat på wfy idag, precis som alla andra torsdagar. Ska förbi vickan en stund efteråt men får se hur länge det blir då jag inte alls är speciellt pigg idag och febern fortfarande sitter i. Sedan blir jag lite barnvakt här hemma ikväll också. Måste även komma ihåg att köpa en ny laddare för min har lagt av helt, nu igen.. 

Mitt löshår är beräknat till imorgon och jag är så taggad!! Kommer typ grina om det inte är här alltså haha nej men åh, vill verkligen ha det innan helgen. Men det befann sig i Örebro imorse vid 6-tiden så det ska nog inte vara någon fara! Förövrigt SÅ skönt att vakna upp med fransarna klara varje morgon då jag i princip inte har något annat smink på mig på vardagarna. Ibland ögonbryn (mina är typ obefintliga som ni ser på bilden här och nej jag har inte noppat dom) och någon gång lite puder om jag känner att jag är lite röd typ men annars brukar jag bara ha mascara så nu behöver jag inte fixa mig alls och det passar mig perfekt då jag är ca sveriges lataste