Klev upp strax innan nio igår och åt lite yoghurt, sedan låg jag bara på sängen och orkade inte röra mig, haha. Var helt slut så kände mig lite nervös över hur inskolningen på delfinen skulle gå men det gick bra ändå! Började 14:30 och slutade 22 ungefär, kom hem närmare 24 och åt nattmackor med Micke. Skulle ut och gå en sväng med Ally innan inskolningen också men det blev inte av. 

Idag har jag försökt sova så länge som möjligt och jag har drömt allt möjligt ångestladdat haha, tur att man vaknar upp igen säger jag bara! Bland annat drömt om Ann Petterssons hair design school och mår så dåligt över att jag var tvungen att skjuta på det men så tacksam över hur Ann välkomnat mig närhelst jag kan! Nu hoppas jag att allt fungerar till hösten för annars kommer jag gå sönder. Inatt ska jag jobba vakennatt och jag har aldrig gjort det tidigare så vi får se hur det går! Börjar 20 och slutar 8:30 imorgon. Är även supernervös över att fransarna inte ska hinna komma imorgon för jag vill verkligen inte ha förra helgens fransar igen som jag kände mig som en fågel i.. Har precis ätit lite wokgrönsaker och salladskyckling som jag stekte upp och är so proud för detta är typ det närmaste matlagning jag kommit i mitt liv? Kände att jag behövde få i mig något vettigt idag om jag ska orka med natten. Ser veckans top model nu och det är snart slut så då ska jag bara vila lite tills det är dags för scoutledarmöte i kyrkan, efter det åker jag direkt ut till alnö och ögården för nattens jobbpass. Så ni får gärna vara sociala inatt då jag ska vara vaken! I övrigt längtar jag bara till helgen, veckorna känns så långa när man jobbar på timmar och inte har några vettiga rutiner. 

Ni får en no makeup och uppsatt hår-bild from work igår vilket är då jag känner mig som allra fulast hahah meen det var verkligheten igår so
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress