Vi mötte upp Martin och Linder på allstar i fredags då dom hade nyöppning där. Ovanligt mycket folk så kändes nästan som förr i tiden haha, jätteroligt hade vi i alla fall! När dom stängde gick jag och Martin hem till honom och lyssnade på Håkans nya och pratade och sov även lite tillslut. Åkte hem runt 15-tiden dagen efter och då var det bara att tvätta bort sminket och sminka om sig igen! Möttes upp med Sanna, Ally och vickan och småförade lite och sedan gick Sanna och vickan på allstar och jag och Ally gick till pipeline. Där träffade vi Linder, Kristoffer, Emma, Viola, Anna, Martin, Marcus, Kim osvosv.. Dansade och skrattade och hade en huur bra kväll som helst bara! Sov sedan hos Viola med henne, Emma och Kim. 
 
Söndag morgon promenerade jag ner till staden och EFS där jag mötte upp mina bästa små scouter. Vi åkte upp till basen på norra berget i vanlig ordning och endast lek stod på schemat! Alla var på superbra humör och vi hade jätteroligt tillsammans, vädret var verkligen med oss också! Vi åkte tillbaka ner till kyrkan och fikade som vanligt och efter det skyndade jag hem för att byta av Ingegerd som varit barnvakt hela morgonen. Hade en mysig dag med Lovisa och Mathilda, dom lekte så fint så jag passade på att halvsova lite på soffan faktiskt! 
 
Idag vaknade jag och såg en sak som fick mig att faktiskt börja gråta och behöva kämpa för att andas ordentligt. Jag försökte att bara lugna mig själv och sedan fundera ut vad jag hade för alternativ i situationen. Jag kom fram till vad jag ville göra och jag gjorde det och jag är så stolt över mig själv och hur jag hanterade alla känslor och hela situationen. Jag passade på att åka och lämna Martins bok som jag lånat i typ över ett år haha och så åkte jag hem och var barnvakt medan Micke åkte iväg och tränade några timmar på kvällen. Har senaste timmen underhållt mig med att göra mig själv som en powerpuff pingla hahah men nu har micke ganska nyss kommit hem i alla fall så jag tänkte ta och krypa i säng faktiskt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress