Har äntligen beställt mina favoritfransar! Så delar med mig av det här nu lite snabbt eftersom jag har fått frågor om vilka jag använder, tänker dock inte ta några close up-bilder eller så men kan i alla fall visa vilka det är. Dom finns inte på så många ställen längre tyvärr men Lyko har dom och där är det dessutom gratis frakt. Ett superplus också tycker jag är att man kan betala via klarna, känns tryggt och säkert eftersom man inte behöver lämna ut några kontouppgifter eller liknande (nu är ju Lyko en pålitlig sida men) och man får även 14 dagar på sig då betalningen sker via faktura. Perfekt för mig till exempel som inte får pengar förrän nästa vecka men såklart vill ha mina fransar redan till helgen. 
 
Faktura-alternativet kostar 29kr vilket jag tycker är helt okej och min totalkostnad landar då på 128kr eftersom fransarna kostar 99. Dom extra 29 kronorna är inte mer än en vanlig fraktkostnad skulle legat på och nu slipper jag ju frakten så jag känner inte att det är något direkt jätteminus. Dom pengarna skulle förmodligen annars gått till en kaffe på stan eller liknande också så det känns alldeles överkomligt. 
 
Det är Ardells double up lashes nr 203 och jag är alldeles förälskad. Aldrig trivts så bra i några andra fransar! Dessa fransar är som längst på mitten vilket är väldigt viktigt för mig!! Dom har även ett dubbelt lager vilket gör att dom ser fylligare och tjockare ut och dom är i precis den längd jag vill ha dom. Ni hittar fransarna här!
 
Varför texten är orange på min bild är för att den är gammal och dom nu har ändrat designen på förpackningen, fransarna är domsamma! Vill ni se fler bilder av hur dom ser ut på så hade jag dom på mig hela helgen då vi firade vickan, det inlägget hittar ni här.
 
Nu hoppas jag bara att dom hinner komma innan helgen vilket dom borde om jag inte har otur. Frakten ligger på 2-4 arbetsdagar och det är 3 tills fredag så i allra värsta fall skulle jag väl få dom på måndag men jag håller alla tummar och tår. Fransarna jag hade helgen som var nu trivdes jag inte alls i. Dom var också från Ardell men det var deras Professional 111. Dom fransarna är som längst på dom yttre sidorna som ni ser på bilden nedan vilket jag inte trivs i alls, det passar verkligen inte mina ögon. Dom är även för "tunna" för min smak. Köpte dom ändå eftersom inga andra jag hittade var tillräckligt långa och jag var som sagt väldigt stressad då jag skulle ha dom kvällen efter så det fick bli dom ändå. Har inga supertydliga bilder från när jag har dom på mig men slänger in två halvsuddiga här nedan vilket är dom bilder jag har där fransarna i alla fall ser som bäst ut! Jag hade dom på mig hela helgen så det går att hitta fler bilder i inlägget här.
 
På min bild har fransarna lite mascara och rester av ögonfranslim så det är därför dom ser så risiga ut! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress