Minns inte ens senast jag skrev något här alltså.. Har hänt en del. Det jag minns är väl lite sjukhus, två veckor övik då jag mestadels var barnvakt och resterande tid dunderförkyld, träffat Anton, Daniel, Jonathan osv. Har piercat naveln, pratat religon med mammas mormon-grannar, plockat bär och bakat paj och umgåtts med Miriam och Kristin och bästabästa Andreas. Varit på invigningen till Sundsvalls sjukhus; barnmottagningen; lekterapins nya utrgård Läkparken som jag varit med och sponsrat, planerat fotografering, brunchat med Amanda, haft barnläger och färgat mammas hår rosa. Angelicca, Frida, Jagelonica och Sara kom hit från Östersund och så gick vi ut och åt och lite annat, planerat tatueringar, varit på Martin och Eriks bandrep, utgång osv, mera barnvakt, hälsat på pappa, Dimitra och lillasyster, coachat Elton och Amandaa och gått någon mil varje kväll så, typ som vanligt. 
 
Förra helgen drog jag till Micke i stan där han, kungen, Filip och alina var och sedan mötte vi upp Ally och chillade på Svenssons. Fortsatte till invito och efter det Daltons där vi träffade Sebbe med fler och Martin och Erik sjöng karaoke. Gick hem till Martin med honom och Sebbe och typ gjorde ingenting och sedan gick Sebbe hem och så sov vi. Lördag skulle jag på invigning i kyrkan men åkte hem istället och på kvällen träffade jag Ally i stan och så åkte vi till Christoffer där han, Matilda, Martin, Erik och Johan var och förade med dom. Sedan udda och sov hos M. Minns typ inte vad jag gjorde under veckan förutom barnvakt och promenader och tusentals telefonsamtal, och att jag träffade Ally och bara åkte runt och snackade på torsdagskvällen. Fredag mötte jag Ally i stan och så åkte vi på förfest hos Viktor i kvissle. Sedan krogis och blablaa. Stannade hos Martin tills 5 dagen efter i väntan på att Daltons skulle öppna eftersom jag glömt min väska och jacka där. Borttappad bricka, 300kr.. Kunde inte betala för min plånbok var kvar hos Viktor så bästa Ally kom och hämtade mig och så åkte vi och hämtade den och sedan skjutsade hon hem mig. Fixade mig snabbt, sen hämtade Maria mig och vi åkte på förfest hos Jossan. Sedan drog typ alla på Oscars men jag, Mikaela, Martin och Felix gick till Daltons där vi träffade kungen och Micke och massa random skönt folk haha bland annat b-rudarkillen, toamalin, tangentbordskillen, Ulf med tjugorna och buskarin, och kvällen var konuung. Jag, Mikaela och Martin gick till Martin och lyssnade musik och sötisarna sjöng till mig och jaaaa vi bara pratade och skrattade massor, bästa dom❤️❤️. Söndag när jag kommit hem pratade jag med Andreas i telefon typ resten av dagen. Saknar honommm får panik. 
 
Måndag var jag in till stan och skulle träffa Putte som ska göra orkesterarr till en av våra låtar men det blev en massa strul så vi flyttade det till dagen efter. Alltså igår, och jag klev på fel buss när jag skulle till stan.. Klev av och började gå tillbaka med så stannade en bil och det var Jossan haha. Tack och lov för kunde åka med henne till stan så blev inte sen till mötet ändå. Och mötet gick bra och jag är så taggad på allting det känns så bra!! Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen och haft nästintill outhärdlig mensvärk och lyssnat till regnet. Med undantag för kvällen då jag varit barnvakt men har nattat alla barnen så nu sover doomm. Ska se ph och kanske försöka äta någonting nu, sedan typ sova