Det blev inget julklappsfix i tisdags, istället åkte jag in till stan och fixade en annan grej och sedan gick jag upp till Oskar och kollade hans nya lägenhet! Hängde där ett tag innan vi drog oss bort till Martin och efter det ner mot stan och tog en öl. Bästa pojkarna❤️❤️. Jag börjar dock bli sjuk, halsen är alldeles uppsvälld och öm och hostan tar över sömnen, så var inte så värst pigg. Blev dessutom lite nere där i mitten av kvällen så därav kanske inte roligaste sällskapet men men. Igår spenderades hela förmiddagen i sängen, såg några värdelösa avsnitt av big brother bara för att jag är kär i Sergio. Vid 15-tiden tog jag bussen in mot staden där jag träffade Moa. Vi gick runt och kikade på lite träningskläder och skor och vinterjackor och annat nödvändigt, åkte hem till henne och fixade oss lite och sedan tillbaka till stan för en trerättersmiddag som vi blev bjudna på! Jag åt alltså världens godaste soppa till förrätt, som jag även blev mätt på haha.. Sedan lamm och någon fårostcheesecake osv till varmrätt, som jag missade att ta bild på och inte heller fick i mig trots att det var ca det godaste jag smakat på evigheter, magen var full haha. Créme brulée (eller hur det nu stavas hehe) till efterrätt. Vi beställde in någon flaska mousserande och sedan lite kaffe och såå, hur mysigt som helst och efter det gick vi ner mot krogis där vi mötte upp Viktoria, Carl, Johan, My med fleraaa. Blev en riktigt bra kväll faktiskt! 

Tänkte igår på något Martin sa i tisdags, om att han kanske blivit bjuden på något att dricka på krogen typ 3 gånger någonsin på ca 7 år. Och Oskar instämde. Jag fick liksom en öl, tre cider och fyra drinkar igår och det var bara en onsdag. Och jag kämpade inte ens för det, sa till och med emot om jag ska vara helt ärlig. Det är ändå rätt sjukt.. Helt sjukt.

I alla fallll så blev det donken där vid 2-tiden och sedan skjutsade Rasmus hem mig, Viktoria och Moa till Moa där vi sov. Vick klev upp redan vid 9 och åkte för att jobba lite. När hon kom tillbaka runt 12-13 låg vi fortfarande kvar i sängen. Hon hade bakismat med sig som den ängel hon är så vi satt i sängen och åt och planerade lite saker som jag inte kan skriva ut riktigt än. Men är så taggad!!!! V åkte tillbaka för jobb och jag och Moa tog en prommis ner till willys och köpte cola, haha. Träffade Robin en stund och såå och sedan tog jag bussen hem. Har hunnit prata med ankis, solen, mami, Miriam och Moa i telefon sedan jag kom hem och även sett paradise från igår. Nu ska jag försöka få mig lite sömn och imorgon ska jag förmodligen ut på Birsta med Ally! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress