I fredags klev jag upp runt 8, tog ett bad i någon evighet sådär och fick sedan sällskap av andrea på bussen mot staden. Åkte ut till Birsta där jag träffade Ally. Vi gick runt några timmar, jag köpte strumpbyxor och Ally köpte lite kläder och så lunchade vi lite och såå. Åkte hem till henne, åt middag och satt sedan och småpratade och drack vin. Hon fick sminka mig och jag fixade hennes hår och sedan åkte vi in mot stan. Gick på oscars en stund först, sedan udda där vi träffade på Martin, Erik, Linder osv och sedan oscars igen sista timmen. Efter det mötte vi upp Jesper och Björn och åkte hem till Jesper där vi sov. 
 
På lördagen satt vi kvar hemma hos Jesper och bara gjorde ingenting typ och det var riktigt skönt alltså. Allys dadyy kom och hämtade oss och så åkte vi på Max med honom och Agnes. Efter det tog jag bussen hem, hämtade mitt vin och sedan åkte jag ut till Sanna där vi fixade oss lite och pratade massor. Runt 19 kom Martin, Erik och Oskar dit och så förade vi hela albanz like old timez. Ally joinade sista timmen och sedan drog vi alla på udda. Efter en stund gick vi bort till rå och efter det gick jag och Martin hem till honom medan dom andra fortsatte mot Svenssons och allstar. 
 
Klev upp typ kvart i 11, stressade sönder och halvsprang sedan i princip hela vägen till kyrkan. Var på gudstjänsten men skippade kyrkfikat, gick och hämtade min väska och tog bussen hem. Hann få i mig lite soppa innan Mattias hämtade mig och vi åkte till hudik för konsert. Bästa jag varit på på så länge ska jag säga, kändes i hela kroppen verkligen, så starkt. Kändes så himla roligt att få höra eftersom det var Cecilias texter tonsatta och hon är alldeles otrolig med orden. Hon skickade även med några kort med Mattias till mig med texter hon skrivit, blev så glad alltså ni ska få se sen, och ska försöka förklara lite mer och bättre. När vi kom hem ringde Moa så jag tog bussen in till stan där vi möttes upp. Vi hick till estreet och hängde med Robin och tino osv, gick förbi dallan och träffade Jonas, Lukas, Hannes, Oscar och Felix och sedan tillbaka till estreet med my, Carl och typ 2017372 till. Träffade Robert och John osv och det blev en förvånansvärt bra kväll! Gratis taxi hem till Moa sedan där jag sov. 
 
Måndag och vi tog oss inte upp ur sängen förrän runt 13-14. Jag åkte in till stan och tog en donkendejt med alina och Maria i några timmar, snackade jobbintervjuer och lover boy och allt annat och åkte efter det ut till Birsta och kollade på lite halloweengrejs. Gick och la mig direkt när jag kom hem. I tisdags låg jag hemma i sängen och såg big brother hela dagen, enda gången jag tog mig upp var för att ta ett bad. Moa ringde på kvällen och ville att jag skulle komma förbi men jag hann inte med min sista buss så Niklas fick komma och hämta mig och skjutsa mig dit. Vi såg en halv film innan vi somnade haha. På onsdagen förberedde vi lite sallad och så inför bussresan och så var vi ut och gick lite. Jag svängde även förbi Jennifer och hämtade mitt vin. Mot kvällen tog vi en promenad upp på norra berget där vi satt och drack lite vin och myste bara och sedan blev det hem och sängen. 
 
Runt 8 på torsdagen knackade Johnny på dörren och två timmar senare var vi inne i stan och på en buss på väg mot Sthlm. Sjukaste människorna på bussen alltså roligaste resan på länge måste jag säga. Vi var framme vid 16 och klev på båten mot Åland en kvart senare. Åt finaste middagen och en av drinkarna under kvällen var verkligen den godaste jag druckit någonsin. Dansade och krigade med tanterna när danny spelade. Och jag gillar inte ens danny, men snygg är han ju. Träffade fina pojkar och lite småfans och gömde oss för galningar och drack öl på soltaket klockan 5 på natten. Tog en dusch och gick och la mig. Fredagen var chill och vid 16 klev vi av båten och på bussen hem. Mysigaste resan hem alltså, dock blev vi lite försenade så var inte i svall förrän 23. Gick till Mikaela och gjorde en choker medan hon och Sanna förade lite och så lyssnade vi på gammal 90-tals musik. Gick ner mot oscars och så kom det någon kille som tog tag runt mitt huvud och drog iväg mig, så himla stark så jag kunde inte komma loss förrän en gubbe från andra sidan gatan kom och hjälpte mig. Träffade på massa saknade sköningar, bland annat gustav❤️❤️ stod och pratade med Henrik ett tag och tog sedan bussen hem där jag träffade på Olof. Var så hungrig när jag kom hem så gjorde lite soppa och såg onsdagens ph-avsnitt innan jag la mig. 
 
Idag vaknade jag av min brors röst när han utanför min dörr förklarade för kusinerna att jag säkert skulle vakna om dom gick in till mig.. Klev upp och åkte med Andrea och mormor ut till Jennifer och hälsade på lite. Nu är vi på affären och sedan ser vi väl vad som händer. Funderar på att följa med ut ikväll men är helt död verkligen, skulle dock vara kul att klä ut sig lite och så nu när det ändå är halloween. Skulle även behöva hämta mitt vin hos Moa och min soppa hos Sanna..