När vi kommit hem i lördags åt vi godaste middagen, alla barnen klädde ut sig och gick bus eller godis och jag fixade mig och tog bussen mot Sanna. Chillförade där lite med henne och Ally, in till stan där vi träffade saknade folk typ jonataaan och sedan sov jag hos Ally. Vi klev nog inte upp förrän 13, åt frukost och såå och sedan fick jag skjuts ner till bussen. Åkte hem, åt potatissallad och såg big brother. Moa ringde så åkte bort till henne och hade lite filmkväll med henne och Viktoria. Såg bland annat första hsm haha, 23-bussen hem och sov. I måndags var jag till arbetsförmedlingen en sväng, sedan minns jag inte riktigt om det hände så mycket mer.
 
Tisdag åkte jag och Andrea till sjukhuset runt 10-tiden och hälsade på morfar som fått en stroke. Han har dock haft en väldans tur då det enda som hänt är att synfältet liksom försvinner för honom på höger sida vilket resulterar i att han går in i saker och inte kommer få köra bil mer osv..) och att han inte kan läsa längre, det har blivit som ett främmande språk som han inte förstår. Jobbigt med tanke på att han älskar att läsa och lösa korsord osv och nu inte har något att göra där på sjukhuset. Och han som är så pigg och klar annars och liksom åker runt och gör mycket kommer nu vara fast uppe på krokviksberget på södra Alnö dit det faktiskt inte ens går några bussar. Så det är nog dags för en flytt snart! Men sådan himla tur att det inte satt sig på talet eller rörligheten eller annat. Stannade i alla fall där tills klockan slog 17 ungefär, åkte hem och somnade nästan direkt. Moa ringde senare mot natten med lite jobbiga nyheter också..
 
Igår försökte jag sova ut lite på morgonen innan jag åkte tillbaka till morfar. Han var mycket gladare och piggare nu och förklarade att han faktiskt kunde läsa lite om han verkligen försökte, även fast det tog en väldig tid på varje ord. Han skulle egentligen fått åka hem samma dag men dom ville göra fler aktivitetstester och liknande så han blev kvar. Vid 18 hämtade Andrea mig och så åkte vi hem. 
 
Idag har jag fått höra att han förmodligen ska få åka hem imorgon och då är planen att jag bor där med honom lite så att han inte är ensam, främst med tänkte på synen, hjärntrötthet och möjlig nedstämdhet. Även för att kolla så att han fixar allt med elektorerna och anteckningarna kring maskinen som är fäst på bröstet för att mäta hjärtaktivitet osv. Så om det blir så att han får åka hem imorgon kommer jag ställa in helgplanerna som inkluderade födelsedagsmiddag hos Thor, eventuell utgång och musikcafé och ska även kolla om någon kan ta min plats på scouterna på söndag. Förövrigt är jag dunderförkyld och halvblind då mitt ena ögonlock har svullit upp över i princip hela ögat och blir mest troligt sängliggandes idag. Funderar på ett långt varmt bad och lite Greveholm!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress