Gårkvällen var extremt jobbig och mer tänker jag inte skriva om den. Idag klev jag upp runt 9 och en timme senare satt jag med Andrea hos en tatuerare i Timrå. Världens minsta lilla hemmastudio men grymt duktig är han!! Efter det mötte vi upp Micke i stan och lunchade på taste of india. När vi var klara där åkte Micke hem och jag och Andrea ut till sjukhuset och hämtade morfar. Vi tog med honom hem till oss där vi åt middag och jag tog ett 2h bad och såg två avsnitt greys anatomy som jag grinade sönder till, så känslig haha. Ringde mamma en stund och sedan åkte jag och morfar ut till honom. Jag städade undan lite och bäddade iordning medan han fixade kaminen och så fikade vi lite och pratade politik och tatueringar och tomtvärden och egenborrade brunnar haha. Det bästa av allt är att sitta och lyssna på hans sjömanshistorier! Nu ligger han och snarkar i rummet bredvid mig. 
 
Under dom två senaste dagarna har min facebook och instagram fyllts med tända ljus och texter för polisen som dog i övik. Ska inte säga att jag kände henne men träffade henne endel genom kyrkan och såg upp till henne massor när jag var liten. Jag och mina kompisar brukade liksom leka att vi var henne och hennes kompisar haha.. Hon har gjort avtryck liksom, var en sådan person man aldrig glömmer. Och hon var en oerhört fin människa och livet är så otroligt oförutsägbart och jag har svårt att greppa allt som händer just nu. Fick även höra att pers mamma gick bort igår.. 
 
Vill bara somna och vakna så jag kan få prata med Ally och Kristin om en massa viktigt och så kommer Andrea och Amanda ut hit och ska hjälpa till att städa upp lite. Sedan blir det förmodligen en sväng till bowlinghallen för lite fika och så att morfar får träffa Kjell och lite bowlingvänner. Fick även lite cyberkärlek från Erik och Martin nu för en stund sedan som muntrade upp mig lite. Alltså kommer låta så dryg nu men jag har verkligen världens finaste folk omkring mig, vänner och familj som jag aldrig kunde önska bättre och jag är så himla tacksam bara dom är amazing
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress