I onsdags minns jag inte vad jag gjorde men i torsdags var jag till wfy och fikade och lyssnade på Pontus som pratade om sitt och andra arbeten inom försvarsmakten, har lovat honom ett inlägg på instagram så skriver inte mer om det nu. Åkte hem, åt lite och sedan tillbaka till stan där jag mötte upp Viktoria för en fika. Efter det åkte jag med Moa och handlade och sedan hämtade Ally upp mig och vi åkte hem till henne, åt middag, städade lite och såg på herkules. Dagen efter fredaag och vi åkte in till Birsta där vi mötte Ida och bara gick runt lite typ, black friday och allt. Köpte dock ingenting eftersom jag inte har några pengaar. I alla fall så åkte jag hem, åt middag och sedan ut till morfar en stund. Efter det till Ally där jag fixade mig lite och sedan åkte vi till Ida och efter det hamnade jag på dallan med Moa och folk och efter det hamnade jag hemma hos Martin med honom, där jag sov. 

Runt 15-tiden igår drog jag mig hemåt, såg en vanlig fucking människa på svt play och typ inte så mycket mer förrän kl 2 på natten då jag fick för mig att klippa av mig håret med kökssaxen i sämsta tänkbara belysning.. Min mobil raderade alla mina 11.000+ bilder också alldeles av sig själv och slutade lite senare att fungera. Idag klev jag upp vid 12 och vi åkte ut till morfar och adventsfikade lite! När vi kom hem åt vi middag och sedan har jag bytt telefon till min mosters gamla och sett så mycket bättre. Imorgon ska jag in till staden och fika med Oskar och på kvällen blir jag lite barnvakt. Fick faktiskt upp en adventsljusstake i fönstret härom kvällen så nu är det juligt och fint! Väldigt ologiskt egentligen när vi inte ens har någon snö men jag har inte haft sådan julkänsla som jag har nu på flera år faktiskt. Och det blir inte så mycket bilder nu eftersom dom försvann som sagt men något ska jag väl kunna slänga in :-)

I fredags klev jag upp strax efter 8, tog ett bad osv. Var helt slut så la mig igen en stund och sedan åkte jag ut till Ally. Vi fixade oss och åt middag och drog in till stan och pipeline där vi träffade Micka, Oskar, Sebbe osv och lyssnade på våra bästa reparture. Var extra roligt också att jag träffade Josef och Vincent, missade dock när dom spelade vilket var synd! Jag och Ally gick bort till Pontus och förade med skönaste folket, dom drog till oscars och jag mötte upp dom vi hängde med på pipe tidigare och typ chillade på gambrinus och sedan udda. Fick äntligen träffa Eriks gurl också så det var najz. Jag, Martin och Micka drog till Martin och sov. Eller jag och Micka rabblade väl greveholmsrepliker mestadels av natten haha. Bästa bebbe alltzååh. Sunday morning, jag mådde fruktansvärt dåligt och låg död i sängen ofrivilligt lyssnande på ångestmusik haha, drog därifrån runt 14 och mötte upp Emelie på stan. Vi satte oss på espresso house och blev kvar tills 18, bästa hänget på länge hon är grym. Köpte en pepsi och spydde upp den igen i typ 5 omgångar. Åkte hem, fick kliva av bussen för att spy igen.. Såg heroes reborn och greys och lät bli att dra ut med tanke på att jag skulle sjunga tidigt morgonen efter men somnade ändå inte förrän 5:30.. 

Klev upp 7, åkte in och sjöng och det gick mycket bättre än jag förväntat mig faktiskt även om det inte blev perf. Och Micke är så sinnes duktig på att spela, så glad att han vill spela med mig haha. Åkte sedan till sjukhuset och hälsade på Fredrik med Moa. Vick kom dit och hängde lite med och när jag kom hem såg jag typ alla avsnitt av den här säsongens så mycket bättre och alltså Jenny Berggren?? Så mycket queen. Är även kär i Sven Bertil Taube lite och vill typ att han ska sitta i mitt kök och sjunga visor när jag ska laga mat haha. Somnade återigen inte förrän vid 5-tiden. Klev återigen upp kl 7. Åkte in till stan för ett litet möte, sedan hem och somnade till en stund. Såg ph och homeland och somnade väl runt 3:30 och idag skulle jag upp 7 igen, lite kämpigt var det kan jag säga men jag tog mig upp efter ca 25 alarm. Åkte in till work for you och fick massor gjort faktiskt! Fick även ett telefonsamtal om att jobba i Vemdalen från mitten av dec till cirkus april. Vet inte hur det blir men ska dit och testa lite nu om två veckor så får vi se i alla fall. Känns lite länge att vara borta men det kanske är lika bra ändå, att jag kommer bort härifrån lite och bort från vissa personer. Sedan jag kom hem har jag hunnit se hela boys-serien bästaaaa och hur snygg är inte Jonas bane det är sick. Nu ser jag andra delen av världens undergång: hitlers uppgång och fall. Har även hunnit prata med pappa lite och funderat över julafton 

Minns inte mycket alls från föregående vecka men vet att jag var hos morfar. På onsdagen tog jag mig till stan en sväng, förbi arbetsförmedlingen och så ut till Njurunda och vårdcentralen för att lista om mig. Ringde även och förnyade recept som gått ut.. Och bokade lite nya tider. På torsdagen var morfar till Östersund och jag passade på att ta en fika med Viktoria och sedan sleepover hos Ally. Fredag åkte jag till övik, såg lillebrors band giga lite och sedan hem och sov. Lördag färgade jag mammas hår, åkte och lyssnade på hennes kör och sedan några timmars 50-års middag på varvsberget för finaste Daniela. Efteråt var jag helt slut, såg i alla fall seven pounds med mamma innan jag la mig. På söndagen vaknade jag av att Miriam ringde, vi gick ut och gick en sväng. Mormor kom förbi för att hämta mig och mamma och åka till konserten med insamling till läkare utan gränser där jag skulle vara med och sjunga lite men jag klarade inte mer just då, stannade hemma med Andreas och pratade bara typ. Träffade sedan Kristin på kvällen fastän jag egentligen tänkt åka hem och trots att jag egentligen inte orkade med riktigt men vi behövde prata om göteborgsresan såå vi köpte b&j, såg oth och planerade. På måndagen åkte jag tillbaka hem till svallet, såg senaste homeland, ph och greys och somnade. 

Igår klev jag upp runt 8, tog ett två timmars bad och åt frukost. Övade lite sånger inför söndag. Vid 18-tiden skulle Andrea hämta mamma och Philip på stationen och så var det dags att hälsa på morfarn så passade på att äntligen lämna tillbaka lite lånade saker som gav mig ångest typ varje gång jag såg dom haha.. Orkar inte bli påmind hela tiden. Repaan och kom hem runt 21 och såg parallax resten av kvällen. Imorse kom Philip in till mig strax efter 8 så jag startade någon svampbob-film och gick ut till köket och tvingade i mig en näringsdryck medan jag var lite social med mamma och Ingegerd. När klockan var närmare 10 gick jag och la mig igen och runt 11 sa mamma och Philip hejdå och åkte för att hämta morfar och ta med honom till övik ett tag. Andrea och Micke är nu på väg till Dubai (inte avis alls), Jonathan, Victor och Mathilda har varit i skolan och Lovisa på dagis och Ingegerd har varit hemma hos sig så det har varit lugnt och tyst här hemma för en gångs skull och jag har passat på att öva sång. Nu ser jag parallax och är typ överkänslig och funderar över om jag kanske skulle försöka äta något, eller typ gå ut en stund. Vet inte riktigt vad jag villll vi ser väl