Förrförra veckan stängde jag av och åkte till morfar och han är bäst. Förra veckan var seg, den här helgen var konung. Idag är världens sämsta dag och du får gärna höra av dig. Fast det kommer du inte göra och jag vet att du inte är okej. Imorgon ska jag kämpa och hela veckan ska jag skådespela. 

Låg i sängen hela dagen igår, med undantag för kvällen då jag åkte förbi Julia en stund. Vi såg GoT och pratade massor, behövde det så himla mycket. Idag hade jag sånglektion och pratade igenom danserna inför vårshowen lite, sedan åkte vi på noliamässan och sedan hem. Har tagit världens längsta bad och nu ser jag oitnb. Imorgon är det freedag finally, ska till kyrkan och hämta lite saker, scenisk gestaltning, svenska och gymnasiearbete, bio och sedan ut, känns bra trots att energin ligger på typ 0,003 just nu

När jag kom fram till övik i söndags hade jag feber och den höll i sig under hela måndagen och tisdagen också. Låg i sängen med feberdrömmar och mådde sämst bara. Umgicks med lillebror litegrann. Tisdagkväll hämtade Sara mig och vi var ut och åt, sedan åkte vi till henne och såg film och så skjutsade hon mig hem. Hon är bäst, så ni vet. Gick ut en stund och gick bara, sen kom Andreas in till mig och sov precis som kvällen innan. Hittade en enorm, grå, stickad tjocktröja hemma hos mamma som jag tog med mig hem hit sedan. Hittade även min gamla tamagotchi så bad mami köpa ett batteri haha, den är hemsk. Lyssnade på tamagotchilåten together forever av daze haha usch vilka minnen alltså.. Onsdag åkte jag in till stan fram och tillbaka. Vänsterögat gjorde ont och först trodde jag att det var början på en ögoninflammation (IGEN) men hade bara skavsår från linsen. Tack och lov. Gick till Kristin, satt och pratade massor, fick försenade julklappar och födelsedagspresenter. Underbart att få träffa henne igen! På kvällen skulle jag egentligen ut med Sara men eftersom jag var halvblind blev det inte av, istället gick jag upp till hörnsjön och grillade med Lina och Kristin. Gick hem till Lina en stund efteråt, bäddade ner oss i soffan och pratade hur länge som helst, sedan skjutsade hon mig hem. Hade inte träffat henne på evigheter, saknat henne massor. På torsdagen tog jag och Matilda, som också varit saknad till tusen, en lång promenad i solen och sedan gick vi hem till henne och fikade. Mamma kom och hämtade mig runt 16, åkte hem och packade ihop mina saker och så tog jag bussen till stan och därifrån bussen till Sundsvall. Var egentligen en massa mer folk jag ville och tänkte träffa men det får bli nästa gång, framför allt Jakob och Filip.. Hann och orkade inte med så mycket just nu. 

Fredag och vårväder. Åkte in till stan lite snabbt och tillbaka hem. Tog ett långt bad, såg något avsnitt av gossip girl, fixade mig och tog bussen mot stan där jag mötte Sanna. Vi gick först till xbar bara för att prata haha, hade så mycket att säga efter (nästan) en vecka ifrån varandra. Sedan gick vi till allstar där vi mötte Erik, Martin och några till och sedan kom även Sebbe, Elias, Date, Oskar osv dit. Träffade på Mårten och Gustav och bonde söker fru bland flera. Kvällen var mestadels bra men ibland jobbig.. Vi gick till kebab city efteråt, sedan åkte dom flesta hem men jag och Sanna drog på efterfest vid allstar. Tänkte egentligen åka hem sen efter ett tag men gick till donken med en massa folk i stället och där träffade vi på Oskar och Mikaela. Vi fyra sov sedan i en liten soffa och med duntäcke och ändå höll jag på frysa ihjäl. Höjde elementet till högsta även fast jag inte fick hehe. Mikaela tog sig inte hem eftersom hennes tåg inte skulle gå förrän kl 10 dagen efter som jag förstod det, så det var ju tur att det löste sig och kul att träffa henne. 

Dagen efter drog vi rätt tidigt, jag åkte till Birsta och lunchade med Kristin. Kom inte hem förrän runt 19, såg andra chansen i mello samtidigt som jag fixade mig och sedan tog jag bussen till stan och mötte Sanna precis som kvällen innan. Och vi gick till xbar precis som kvällen innan, för skulle måla naglarna haha. Erik och Martin kom dit och jag målade deras naglar med, fast det var jättemörkt i rummet så såg inte alls vad jag gjorde typ meeen äh det blev fint. Dom skulle till delicerano men vi stannade en stund till, hade endel att prata om. Efter ett tag gick vi förbi Jacks och träffade Fredrik och Viktor, satt där och snackade typ, sen gick även vi till delicerano en stund. Det var jobbigt där för att liksom för det första så var jag jättetrött och inte alls på bra humör så orkade typ inte prata med någon?? Eller typ ens se någon haha, och så var det så väldigt många där man kände så ja.. Jag vet inte. Det hade hänt en del som gjorde att jag inte orkade nånting så typ bara satt där på en stol och var irriterad och less och trött och bara fuck allt typ. Nu i efterhand känner jag att jag var rätt dryg och typ konstig under kvällen mot dom jag träffade men ja, tog bussen hem och gick och la mig efter det i alla fall.

Söndag skulle jag egentligen på gudstjänst men jag somnade om. Kom in till stan runt 12:30 istället och träffade Jessica. Efter det åkte jag till Sanna, massor hade hänt som vi pratade om. Åt middag, fixade oss lite, pratade ännu mer och sedan åkte vi in till stan, åt nachos och dipp på allstar haha. Det var en jättemysig kväll verkligen, tog 23:15 bussen hem. 

Igår hade vi bara svenska, sedan gick jag och Sanna ner till torget och satt där i solen ett tag. Efter det gick vi upp till Kulturskolan och hade kör. Jag var helt slut när jag kom hem.. Det är jag nu också, verkligen helt slut. Har inte kollat min mobil på hela dagen och vet inte om jag tänker göra det heller. Får dåligt samvete över folk jag inte svarat och saker jag missat idag men jag tar mig inte upp ur sängen. Är yr och har feber och dessutom världens mensvärk och jag orkar verkligen inte se en enda människa idag. Köpte i alla fall några böcker i söndags på bokrean så jag läste en av dom idag, den var inte speciellt bra egentligen men den berörde ändå på något sätt, vissa delar var riktigt fina, vissa ord, vissa meningar. Tyckte om sättet hon skrev på men inte innehållet, fast visste nästan att det skulle vara så redan när jag köpte den. Köpte den faktiskt endast för hennes skrivsätt med typ korta rytmiska fraser. Tror jag ska se gossip girl nu och försöka få i mig lite vatten, sedan får vi väl se om jag tar mig upp något idag