Igår var det måndag och kaos. Var i alla fall till kyrkan en snabbis och pratade med Hans och sedan till sidsjön där vi hade friluftsdag och klassen hade gjort ett piano som ni ser på bildernaa. Var helt slut på kören sedan så satt bara och lyssnade. 

Idag åkte jag in till stan vid 12, jag och Sanna mötte upp Martin och gjorde en liten intervju till vår uppgift i konstarterna och samhället, som förövrigt är en superflummig kurs.. Sedan satt vi kvar på espressohouse och pratade typ tills närmare 14 då vi gick upp till skolan för nästa lektion. Har känt mig så väldigt borta hela dagen, inte kunnat fokusera alls på någonting typ och bara känt mig allmänt jobbig så ber om ursäkt till alla som fått stå ut med mig idag haha. Svenska och förberedelser inför nationella på fredag och sedan massa info om noliamässan och Handelshögskolan osv.. Kom hem runt 18 och satt och pratade med Ingegerd en stund, utöver det har jag inte direkt fått något gjort. Förresten hade Ingegerd hittat mitt kors idag som varit borta ett tag så det gjorde mig glaad


Idag var jag och Sanna till EFS på gudstjänst och jag kände verkligen hur mycket jag saknat alla där åååh dom är så fina allihop!! Får typ panik bara för dom är så underbara, verkligen strålar om dom alla alltid blir så lycklig❤️❤️ Vi var kvar i stan en stund efteråt men sen vet jag inte riktigt vart dagen tagit vägen. Pratade nyss med mami i telefon i alla fall och vi bestämde att vi ska färga håret i samma färg efter min student hehe kommer bli konuuung om hon inte hinner ångra sig! Nu ska jag se HP och passa på att äta något innan det blir måndag igen, pusshörshej

Gårdagen var konung för det mesta. Lite halvstressig skoldag men bara 2 lektioner, sedan gick jag och Sanna runt hela stan för att sätta upp fler affischer inför vår konsert. Åkte hem, vilade, duschade och fixade mig och tog bussen in till stan där jag mötte Sanna och Adam. Sedan gick vi mot krogis med Pontus och några fleer. Träffade även på Mårten, Gustav, Rasmus och fler och hängde med dom meeed och sedan även Erik, Sebbe, Elias osv. Efter det, typ kl 4:30? Mötte jag och Sanna upp Joel, Gustav + fler. Tog bussen hem imorse 07:24, var hemma vid 8 och gick och la mig. Helt död men kvällen var bra! 

Klev upp runt 12 och har väl inte gjort något speciellt sen dess. Såg mästerdetektiven basil mus haha supermysig är deen och sedan även senaste avsnittet av greys. Gick en sväng till Ica och handlade lite till imorgon. Pratade i telefon med Mami rätt länge och vi har nu smsat oss igenom hela mello haha. Ska se HP nu i väntan på att klockan slår söndag! Den flammande bägaren, min favorite. Imorgon blir det Gudstjänst för första gången på alldeles för länge så det känns super!