Har äntligen fixat så att min presentation och det här på bloggen inte är fixerat längre och liksom följer med när man bläddrar ner som den gjort tidigare utan stannar kvar där uppe, för er som använder datorr. Var in på en dator idag och såg då att hela inte ens syntes längre då blogg.se satt in reklam höst upp.. Men det är som sagt fixat nu!
 
I måndags åkte jag in till stan där jag träffade Viktoria en stund och sedan tog jag en fika med Oskar på espresso och gav även honom hans försenade födelsedagspresent. Bussen hem, såg paradise och sov. Tisdag var jag upp runt 7, åkte in till wfy och efter det minns jag faktiskt inte vad jag gjorde men såg förmodligen paradise i alla falll. In till stan ingen onsdag för ett möte med Lena och efter det tog jag bussen ut till Jennifer och per och umgicks med dom lite tills jag var tvungen att åka hem för skulle vara barnvakt. Lovisa sov redan, jag såg film med Mathilda och nattade henne, såg ph as usual, pratade med världsbästa ally i drygt 3h, packade för gbg och gick och la mig, somnade dock inte förrän närmare 4:30. Klev upp ca 6-7, fixade det sista och gick mot bussen. Träffade där Christoffer som skulle med samma tåg också så det var lite kul, vi väntade tillsammans på centralen. Visade sig sedan att vi även hamnat i samma vagn haha. Kristin satt redan på tåget då hon klev på i övik och vi hade massor att prata om så det blev inte någon sömn där heller. Resan ner tog ca 10h men kändes mer som 3 honestly. Väl framme fixade vi busskort och åkte sedan direkt hem med packning och pizza. Oliver strige hade förövrigt en pizza named efter honom där haha.
 
Vi fick bo på vindsvåningen hemma hos Lars och Linda precis som för fyra år sedan och det var så himla mysigt! Såg Ernst och pratade, la oss relativt tidigt. På fredagen tog vi oss upp vid 10-tiden, fixade oss lite snabbt och åkte sedan till iris för lunch. Därefter Liseberg för julmarknad, där vi mötte upp ante och Linnea. Gick flera timmar, hur fint som helst var det!!!! Bilderna gör det verkligen ingen rättvisa.. Dom är suddiga och fula för var tvungen att skynda mig då jag inte hade batteri och den är rätt oberäknelig med när den känner för att stänga av sig och så, men även om jag hade tagit bra bilder hade dom inte på långa vägar kunnat spegla hur fint det verkligen var! Efter Liseberg gick vi ut och tog någon drink och så, först var vi upp till heaven 23 för utsiktens skull och sedan aveny och träffade på ett gäng killar typ och kvällen blev bra! På lördagen var vi upp i tid igen, in till stan där vi lunchade med Bella och sedan blev det shopping. Vi åkte hem lagom till middagen som vi blev bjudna på hemma hos Lars och Linda och mot kvällen såg vi så mycket bättre och downtown abbey och bara umgicks. Upp strax efter 9 söndagen, en lång mysig adventsfrukost och sedan iväg för att kolla på Simons hockeymatch. När den var slut tog vi oss in till stan, fikade och handlade och satte oss på tåget för att ta oss hem till norr igen. Världens mysigaste tågresa förutom dom sura tanterna som klev på i sthlm haha och att kliva upp tre på natten när man äntligen somnat, för att kliva av.. Det var sådan storm dagarna vi var i gbg, Helga hette den tror jag.. Man kunde bokstavligen inte stå stilla för man blåste liksom åt sidan. Och så var det översvämmat lite här och var.. Det var mindre trevligt men resan var still over all alldeles fantastisk!
 
Igår gjorde jag inte speciellt mycket, såg ph haha finalvecka nu ju!! Idag har var varit på wfy och efteråt satt jag och edvardo och pratade massor om jobb och ekonomi och relationer och livet, han är bra han. Köpte en avokado på vägen hem som jag åt till lite sen lunch och såg homeland och dom kjellavsnitt jag missat. Så roligt att tv4 visar nya avsnitt av Kjell som en julkalender i år! Helst med tanke på att jag inte gillar årets 1000 år till julafton eller vad den heter. Har tagit mig igenom 3 avsnitt hittills och jag är annars en sådan som ställer klockan liksom, men barnen här hemma gillar den såå. Jag nöjer mig med Kjell och Greveholm. Dock lite besviken på dom första kjellavsnitten men nu börjar det ta sig!
 
Borde skriva oftare så det inte blir så långa inlägg haha.. Nu är klockan i alla fall snart 23:30 och då börjar äntligen paradise som är uppskjutet ikväll pga fotboll...... Såg nyss bikini island i min väntan och det var nog ca det sämsta programmet någonsin. Imorgon blir det vårdcentralen och jag minns faktiskt inte exakt vad det är jag ska göra där just imorgon men jag får väl se när jag kommer dit antar jag haha, fick påminnelsesms idag i alla fall
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress