Okej ska försöka blogga ikapp lite nu. Minns inte allt så klart längre då jag inte skrivit sedan den åttonde men vet att jag åkte till Ally något där i veckoslutet, käkade och sov där. Var hemma hela den helgen faktiskt, såg star wars för första gången i mitt liv, med Andrea och Jonathan och det var myys. På måndagen mådde jag sämst och var förbi Martin ett tag och stackars honom haha. Tisdag, onsdag, torsdag vet jag faktiskt inte.. Någon dag träffade jag Victoria i alla fall och någon dag hängde jag med Eduardo lite och någon dag var jag med Andrea när hon tatuerade sig och så var vi och fikade och svängde även förbi myrorna en stund. Var till tandläkaren två dagar i rad.. På torsdagen var jag på Birsta och torsdagskvällen hos Ally och på fredagen klev jag upp alldeles för tidigt för att existera och tog bussen mot Vemdalen. Blev dock fast i Ljusdal i 8h pga halkan så var inte framme vid storhogna förrän runt 00-tiden kanske. Oskar visade mig till köket och Stefan visade mig till min lägenhet och mitt rum. Gick och la mig och vaknade sedan till runt 2 på natten då min lägenhetsfriend Frida kom hem efter stängningspasset. 

Första jobbdagarna var bara kaos. Var så sjuk, kunde stundvis inte alls prata och sov ingenting pga halsontet. Det är först nu det börjat gå över.. Orkade därav inte riktigt anstränga mig för att prata och lära känna folk utan gjorde mest bara det jag skulle och gick sedan hem och sov. Förra måndagen då jag var ledig låg jag i soffan all day och levde på knäckebröd och te, trots att hotellet ligger 100 meter upp och serverar frukost, lunch och middag, kunde inte förmå mig att kliva upp. 

Jobbar pass antingen 14-00 eller 11-22 och föredrar verkligen 11-22!! I alla fall så är jag sämst på detta jobbet med noll erfarenhet och utbildning men jag lär mig i alla fall! Kändes extremt konstigt att jobba julafton, som om alla uppklädda trerätters-ätande gäster hade julafton utan mig typ. Efter stängning käkade vi i personalen lite julbord i alla fallll. Någon dag mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag låste in mig och låg och grät i mörkret på badrumsgolvet och det var bara sjukt. Spydde någon gul jävla saft typ usch. Igår var kul, jobbade med en kille som heter Martin och han bor tydligen också i Njurunda!! Skön människaa. Idag har jag varit ledig och det har flyttat in två till tjejer hos mig och Frida så nu delar jag rum med Ida och Frida med Jennifer. Jag och Ida tog en promenad ner till storhogna m och köpte chips och varm choklad och när vi kom hem såg vi view from the top med Jennifer. Nu sover dom andra utom Frida som drog på måndagsklubb haha och imorgon jobbar jag 11-22 vilket jag tackar gud för!! 

Har sett säsongsavslutningen av homeland och dog väldigt mycket. Mår typ dåligt när jag tänker på det faktiskt, världsbästa homeland. Sedan har jag sett Love actually typ 3 nätter i rad alltså jag skämtar inte ens!! I brist på julfirande typ, får sådan julstämning ser den alltid vid jul bästaa. Pappa ringde någon natt och alldeles lägligt för jag låg vaken och mådde sämst så det var najs. Även haft långa telefonsamtal med mami, Andreas, Ally och Sanna och dom är bäst allihopa. Nu har jag bara denna veckan kvar, ledig måndag och sedan två dagar jobb till och efter det ska jag hem till svallet igen!! Blir förmodligen en sanna-helg där innan hon drar tillbaka till Piteå och sedan ska jag försöka ta mig till övik något för lite julfirande. Fick paket från mamma idag med värktabletter, halstabletter, skavsårsplåster och choklad, hon känner mig alldeles för bra alltså haha. Nuuuu ska jag sova och imorgon ska bli en bra dag