Efter kyrkan i söndags stannade jag och snackade med Oskar ett tag, var ett tag sen senast och så var det kul att höra om hans nya klass och allt! Efter det tog jag bussen till övik och mamma. Tänkte köpa något att äta på bussen men blev så att jag köpte te istället haha, dock typ världens godaste te, speciellt det med päron-chokladsmak, ny favvo. Miriam kom förbi i alla fall och sov även över, vi åt skorpor och pratade och gjorde även broccoli mitt i natten haha, välbehövligt.

Måndag tog jag och Andreas bussen till stan, köpte högtalare, chips och sånt, pärondryck(<333333), hyrde film, köpte thaimat, hämtade Philip på fritids och sedan gick vi hem till mamma och såg film, åt och bara myste typ. Min bror är världens bästa alltså ni förstår inte ens❤️❤️ Snackade lite mer om vår syskontatuering, lutar nog mot att bli en sol-måne grej, inte helt klart än dock. 

Tisdag fick jag för mig att steka amerikanska pannkakor till frukost, Andreas blev rätt nöjd haha. Sedan låg jag i sängen i princip hela dagen, ont överallt och ingen ork för någonting så bara vilade upp mig, vi såg oth och pratade hela kvällen. Onsdag såg typ likadan ut som tis, pallade inte träffa folk helt ärligt, förutom att jag gjorde ett besök hos papi och Dimitra, myste med syster och såå. Mamma kom och hämtade mig och Andreas när hon slutade jobbet vid 19 och så åkte vi hem, såg ego och åt gurka haha. Torsdag var typ same igen, mådde sämst, vilade upp mig, vid 18tiden tog jag tåget tillbaka till Sundsvall med en fet sallad som mamma skickade med mig. Saknar redan mitt rum, framför allt min säng för den är bezt, och mamsen ofc hehe och katterna alltså ååh. 

Idag är det fredag och jag tog precis ett låångt varmt bad, rakade benen och allt sånt jobbigt ni vet, tvättade håret blabla. Fortfarande helt slut i både kroppen och huvudet så ligger i sängen bara just nu, ska se något avsnitt av homeland. Senare åker jag till Sanna som äntligen kommit hem från USA(!!!!!!) och fixar mig med henne och så blir det förfest och sedan halloweenfest på aveny, AronChupa spelar så är taggad på albatraooooz, känns som att det kommer bli en bra kväll!