Ligger i sängen och stirrar upp i taket, lyssnat på samma låt på repeat i säkert närmare tre timmar. Blåmärken över i princip hela kroppen, feber och magont. Men jag mår bra, det gör jag. 

Helgen var grym. I fredags repade jag, Sanna och Moa lite låtar, såg idol och käkade. Lördag vilade jag ut, tog ett lång bad, fixade mig och mötte upp Sanna i stan. Moa hämtade oss och vi åkte och spelade på en festival. Det gick superbra och var hur roligt som helst! Träffade Rolf en snabbis där också vilket var konung för det var längesen sist verkligen. Gick bort till Södermalm för förfest hos Martin, riktigt härligt folk var det där! Sedan vidare till aveny och 200-dagars där Robbin och JP spelade vilket var jättekul! Sedan drog vi på efterfest, dom, jag, Sanna, Moa och Martin typ.

Söndag hängde vi i studion lite, skrev lite musik, snackade musik och framtid typ, käkade kinamat och bara umgicks typ så det var skönt, precis som man vill ha det på en söndag! Sedan gick jag och Sanna runt lite på stan, satt på Max och pratade i flera timmar, gick runt lite till och åkte sedan hem. 

Idag har vi haft luciarep och vi lottade även om vem som ska få vara lucia och jag blev för skolan så det känns himla bra hehe. Efter det hade vi svenska där jag läste ut min bok, grinade så himla mycket ska ni veta och stängde igen boken minst sextioen gånger under de 4 sista sidorna. Jag och Sanna satt på Sibylla ett tag efter skolan, fick även sällskap av Tess och hennes kompis, pratade mycket vårshow. Sedan hade vi kör och efter det åkte jag hem, pratade med bästa Kristin i telefon och såg ph. Har försökt sova sen dess men inte riktigt lyckats somna än