Ligger i sängen och stirrar upp i taket, lyssnat på samma låt på repeat i säkert närmare tre timmar. Blåmärken över i princip hela kroppen, feber och magont. Men jag mår bra, det gör jag. 

Helgen var grym. I fredags repade jag, Sanna och Moa lite låtar, såg idol och käkade. Lördag vilade jag ut, tog ett lång bad, fixade mig och mötte upp Sanna i stan. Moa hämtade oss och vi åkte och spelade på en festival. Det gick superbra och var hur roligt som helst! Träffade Rolf en snabbis där också vilket var konung för det var längesen sist verkligen. Gick bort till Södermalm för förfest hos Martin, riktigt härligt folk var det där! Sedan vidare till aveny och 200-dagars där Robbin och JP spelade vilket var jättekul! Sedan drog vi på efterfest, dom, jag, Sanna, Moa och Martin typ.

Söndag hängde vi i studion lite, skrev lite musik, snackade musik och framtid typ, käkade kinamat och bara umgicks typ så det var skönt, precis som man vill ha det på en söndag! Sedan gick jag och Sanna runt lite på stan, satt på Max och pratade i flera timmar, gick runt lite till och åkte sedan hem. 

Idag har vi haft luciarep och vi lottade även om vem som ska få vara lucia och jag blev för skolan så det känns himla bra hehe. Efter det hade vi svenska där jag läste ut min bok, grinade så himla mycket ska ni veta och stängde igen boken minst sextioen gånger under de 4 sista sidorna. Jag och Sanna satt på Sibylla ett tag efter skolan, fick även sällskap av Tess och hennes kompis, pratade mycket vårshow. Sedan hade vi kör och efter det åkte jag hem, pratade med bästa Kristin i telefon och såg ph. Har försökt sova sen dess men inte riktigt lyckats somna än


På väg till bussen nu, scenisk gestaltning, svenska och gymnasiearbete står på schemat. Sedan ikväll ska jag och Sanna till Moa och bara mysa typ, käka pizza, se film, repa och skriva musik. Mixa vår senaste låt lite. Imorgon repar vi nog lite till, fixar oss och drar och spelar! Tror det kommer gå bra, har en bra känsla hehe. Sedan efter spelningen ska vi på studentfesten, 200-dagars. Blir konung det här hurrniii

Pratade med pappa igår och ska be mami kolla på lite biljetter till Grekland över jul. Kan bli så att jag åker dit och firar jul med Pappa, Dimitra, Maria och Dimitras familj. Eller så satsar jag på att åka dit i sommar bara då det även är tänkt att Maria ska döpas. Vi får se, beror lite på priserna och mycket på hur det känns

No makeup friday✌️✌️


Idag har varit världens bästa och världens sämsta dag. Har mått så himla bra, varit så glad och haft så mycket energi. Samtidigt som jag har haft så himla ont och varit så fruktansvärt slut på eftersom jag inte sovit i princip alls dom senaste nätterna och inte fått i mig annat än någon enstaka näringsdryck, sallad och en äcklig macka. Blir så väldigt väldigt känslig då, lättirriterad och konstant på gränsen till tårar.

Hade sånglektion idag, första gången på flera veckor och det kändes så bra. Lina är bäst alltså ni förstår inte ens, hon förstår mig verkligen alltid, tror på mig, stöttar och hjälper mig att utvecklas. Tror faktiskt aldrig jag har klickat så här bra med en sånglärare förut så det känns toppennn. Religionen var najs också som vanlig pga Lousie är bäst, gemun blev pratstund och matten sovstund. 

Ringde Kristin efter skolan och pratade i någon timme, behövdes, hon är finast på alla sätt och vis. Jag är faktiskt så himla himla lyckligt lottad som har så fatastiska människor runt omkring mig, förstår knappt ens själv. Sedan har jag träffat Amanda och Pettson ett tagis och nu läser jag lite i svenskaboken. Kan ändå inte sova och behöver distrahera mig från smärtan om jag ska klara av den just nu. Imorgon blir en bra dag, har plans och känner att det kommer bli konung!