26 mars 2014

Tisdag

Videor

#Kaffe #sång #party @djmartini

Bäst ljus, bäst vinkel, snyggaste och piggaste tjejen, inte suddigt alls, positiv och glad, bästa videon helt enkelttttttt

Helgen var helt okej. På fredagen åkte jag som sagt till övik, lämnade av lite jerusalempresenter till familjen och åkte sedan iväg och sjöng med kristin vilket var hur kul som helst! Efter det åkte vi hem till henne, åt ben & jerry's, såg cheetah girls och skrattade, såg daylight och ginade och så pratade vi resten av natten. Precis vad jag behövde efter en otroligt jobbig vecka! Lördagmorgon såg vi oth och åt resten av glassen, hann även med att träffa miriam en liten stund innan min buss tillbaka till sundsvall gick. 

Lördagkväll drog jag, sanna, joanita och fazila på en fest på södermalm och kvällen var både bra och dålig. Igår var det söndag och jag låg i sängen i princip hela dagen, lyssnade på musik och gick från twitter till weheartit till instagram och tillbaka, såg även senaste avsnittet av grey's anatomy. Klev upp och åt middag, sedan såg jag kalle och chokladfabriken med mathilda och efter det, eftersom jag ändå var fast i soffan haha, så såg jag det där nya programmet med carina berg och christine meltzer med min moster, riktigt kul faktiskt! jag som aldrig brukar kolla på tv men ändå. När det var slut kom jonathan och viktor upp och så såg vi cathing fire tillsammans, gud var jag älskar den filmen! funderar fakiskt på att se det igen nu eller imorgon när jag är ledig hehe. 

Idag var vi lektionsfria pga utvecklingssamtal men jag åkte ändå in till skolan vid åttatiden för att göra sanna sällskap när hon klippte ihop det sista till hennes film som behövde bli klar, sedan var det någon gubbe från räddningstjänsten vi fick lyssna på i 2,5h. Efter det hade sanna utveckligssamtal, då gick jag, joanita och jonatan ner till stan osv, sedan åkte jonatan hem och jag och joanita mötte upp sanna och så gick vi till donken och käkade. Satt där rätt länge, sen gick vi till kulturskolan på kören och sen åkte jag hem och nu ligger jag nerbäddad i sängen och fryser mer än mest. Ska nog se cathing fire faktiskt, och dricka lite varm oboy! 

Fick förresten mitt nya simkort idag och fick höra att min mobil går att hämta ut imorgon så är ganska lycklig nu, varit utan mobil i över två veckor och det är faktiskt himla jobbigt att inte kunna bli nådd! OCH ATT INTE HA NÅGON MUSIK PÅ BUSSEN 35min liksom varje morgon, och sen 35min hem också. Det som är synd är ju bara att mobilen hämtas ut i övik så jag kommer ju inte få den imorgon utan får vänta lite till men snart så!