Började kl 10 idag, repade två körlåtar, we write the story och la dolce vita, sedan stannade jag, Sanna och Felix kvar för att ta ut stämmor till tick tock. Felix drog rätt snabbt men jag och Sanna stannade i tre timmar för att få ihop allting, sen blev det ju minst lika mycket prat som sång men ändå. Vi gick även och hämtade Agnes och Lordes efter ett tag, som ska sjunga låten, från deras mattelektion för att testa stämmorna till deras sång. Sedan tog jag bussen hem, dock hoppade jag av i kvissle och tog nästa buss för jag pallade inte med busschauffören haha.. Kallt ute och jag var extremt trött och ville egentligen bara hem men ändå var det värt det. Nu ska vi äta middag här hemma snart, sen ska jag träna lite stämmor och se ph. 

Imorgon kommer bli konung, två rep med we write the story, varav ett är i aulan. Sen ett rep med tick tock och ett med Michelangelo i vanliga musiksalar och jag hoppas vi sätter allting då så att vi kan fokusera mer på hur vi ska använda scenen sen när vi har rep på dom låtarna i aulan på fredag. Känns även himla skönt att nästa vecka bara är repvecka och veckan därpå är showvecka = inga vanliga lektioner på två och en halv vecka. 

Helgen har varit både bra och dålig, jag och Sanna drog på två fester på fredagen, den ena bättre än den andra, sen har jag varit hos Adam med han och Adam2, åkt runt, skrattat och varit allmänt glad bara, men har även varit sjuk så det har verkligen varit både och.

Igår hade jag en riktigt bra dag faktiskt, skrev ett felfritt gemuprov (99% säker haha) och blev frågad om att köra på en extra låt på vårshowen. Efter skolan gick jag på kören, sen åkte jag hem, tog ett bad, tvättade håret och gick och la mig. 

Idag har varit rätt bra med, sista dagen innan repveckorna börjar, inför vårshowen. Så imorgon till exempel kommer jag börja kl 10 ungefär, repa en låt, sedan vid 10:45 har jag rep med en annan låt och sen slutar jag för dagen. Ska dock stanna kvar med Sanna och Felix och fixa lite stämmor till en låt tror jag. Nu ska jag se ph och äta yoghurt, sedan sova, puss godnatt