Klockan är närmare halv fyra och jag är mer än vaken. Har faktiskt inte fått någon sömn alls än, men det är ju inte något nytt direkt. Är fruktansvärt trött dock så skulle vara skönt att få sova. Imorgon är det i alla fall fredag och jag har massor som ska göras, dagen kommer i alla fall att avslutas med gymnasiefesten tillsammans med mina finfina vänner och på lördag bär det av mot arlanda och sedan vidare till jerusalem, kommer bli konung. Förresten har min kära iphone lagt ner för tillfället, skärmen är helt svart men den är igång för det har ringt flera gånger haha, passande att det här händer precis nu.... Jaja, ska i alla fall försöka mig på att sova lite igen nu, hörs kanske något imorgon, pusshej


Snoozar cirka tio alarm innan jag inser att jag faktiskt inte kan stanna i sängen idag. Tur att jag faktiskt kunde förutse att det skulle bli en sådan morgon så att jag faktiskt ställde närmare femton olika haha. Kroppen säger emot, framför allt magen, men jag känner att jag inte kan missa fler viktiga lektioner. 

Det första jag ser när jag klivit upp är snö. Marken är återigen täckt utav snö, och det snöar för fullt. Jag känner mig plötsligt supermegajättelycklig över att Jerusalemresan startar nu på lördag, ingen snö där inte! 

Nu ska jag springa mot bussen, blev knappt något smink och orkade inte heller fixa håret idag, prioriterade istället ett glas oboy och ett inlägg på bloggen hehe. Problemet nu är hur jag ska kunna byta mjukisbyxorna till jeans.. 


När alarmet ringde imorse drog jag täcket över huvudet och stängde av för en stund. Har fått lite plugg gjort under dagen i alla fall, känns bra. Nu välkomnar jag Timbuktu, Snook och elefant tillbaka till mitt liv efter ett himla långt uppehåll och ska bara ta det lugnt en stund. Förresten fyller världens finaste Cassandra år idag, 18, så vi säger grattis till henne med!