I torsdags var jag bara hemma först, fortfarande sjuk. Lite senare mot kvällen åkte jag till Alnö och lämnade Sannas julklapp, sedan till Härnösand där William hämtade upp mig och sen fest hos Robert. Längesen sist så det var najs! Sov kvar i härnta och Robert skjutsade mig tillbaka till Sundsvall på fredagen. Stannade hos Martin en snabbis innan jag tog bussen hem till Njurunda. Blev en jobbig kväll, men Adam kom förbi en stund i alla fall, sedan en hemsk natt. 

Lördagen var samma, låg i sängen hela dagen och bara lät tårarna rinna i princip. Tog mig upp och drog in till stan vid 20-tiden, mötte upp köngen och Micke och så gick vi på e-street och lyssnade på Sanna som var gryyyyym som vanligt. Åkte hem till henne efter och sov där. Dagen efter, söndag, låg vi kvar och pratade typ hela dagen och efter det mådde jag så mycket bättre, trots att det fortfarande är väldigt mycket som är upp och ned just nu. Och jag orkar typ ingenting, så om jag svarar lite halvkasst framöver vet ni varför. Åkte från henne vid 17 i alla fall, hem och sen kom Elvira förbi. Saknade, saknade vän. Hon är helt fantastisk och underbar och allt verkligen ni förstår inte ens. Vet inte exakt när hon åkte men 22-23 kanske? Sedan fick jag knappt någon sömn alls innan det var måndag. Trött och slut så låg kvar i sängen tills klockan 15 kanske, åkte in till stan och vidare till Birsta och bowlade med Sanna. Gratis eftersom morfar "jobbar" och tävlar där så det är ju najiz. Träffade på honom en snabbis där också faktiskt! Åkte till Sanna och hämtade min laddare jag glömde där dagen innan och sedan tog jag bussen hem. 

Kunde inte sova under natten igeen så lyssnade på musik och försökte vila lite i alla fall typ men aa, somnade ca 06 imorse och vaknade efter ungefär 2h igen för att ta bussen till stan och möta kungen. Han, jag och Micke åkte till Birsta, sedan Alnö där han släppte av mig hos Sanna. Jag, Sanna och Ally gick och handlade lite nyårsmat och sånt till imorgon, sedan åkte vi ut till Birsta igen för att hitta något att ha på oss imorgon också hehe. Köpte ett linne typ, en kofta för annars kommer jag frysa ihjäääl fast det kommer jag ju ändå men, naglar och ögonfransar. Ally åkte efter det men jag och Sanna gick upp till enjoy och bowlade igeen haha, måste använda alla presentkort man får från morfar hela tiden, sen åt vi på Ikea. 

Det gick inga bussar på flera timmar pga halkan typ men tillslut tog vi oss till stan, kollade in dom nya krogarna, bland annat apa som verkar najs, sedan satt vi på Jacks ett tag och sen tog vi bussen hem 23:15. Hemma nu och taggad för imorgon!!!! Vet endel fester nu så får väl se var vi hamnar och sååå tror det blir konung i alla fall!