För det första tycker jag att ni alla kan gå in på ask.fm/alexandraagapi och ställa lite frågor till mig, bra tack hörshej. 

Orkar inte berätta så mycket om lovet för det har hänt så himla mycket. Kan säga bara att det bestått av påskfirande, Harry Potter-maraton, grillkvällar och väldigt mycket festande. Helt underbart för det mesta men några sämre dagar med om man säger så, inget jag orkar gå in på. Lyckades även dra på mig världens förkylning och en ordentlig ögoninflammation, fint avslut på lovet. 

Idag har varit en stressig dag. Tisdag; vi har inga raster, börjar aptidigt och slutar helt galet sent. Världens kortaste lunch. Har i alla fall klarat mig igenom alla dagens lektioner (trots halvblind heh) + hunnit med en sväng ner till Telia för att låsa upp min mobil som blev stulen men kom tillbaka, så att Sanna kunde få den. Hade gehörsprov på rytmdiktat, gick bättre än jag förväntat mig så det lyfte humöret lite. Efter skolan sprang vi till Ica, köpte och kastade i oss varsin sallad och sprang sedan vidare till kulturmagasinet för audition till sommarjobb. Vi underpresterade rejält men dom verkade mer än nöjda så hoppas på det bästa! 

Kom hem och pratade då i telefon med Kristin i kanske 2h, hon har varit i Italien hela veckan så fanns mycket att ta igen! Nu ska jag sova, om det ens är möjligt med min dunderförkylning och mitt vänstra öga som är större än en fotboll och gör ondare än allt jag tidigare varit med om. Okej, överdrev ganska mycket där men ni förstår, det är verkligen nästintill outhärdligt. Men jag håller minen och hoppas att det inte blir så långvarigt, har redan börjat gå ner faktiskt så! Puss på er hörs imorgooon då är det valborg!!

Fruktansvärt snygga bilder på mitt vackra ögaEfter jag sett senaste greys i onsdags tog jag ett bad, tvättade håret och rakade benen och allt sånt. Sedan åkte jag till Birsta med Andrea, Jonathan, Mathilda och Lovisa, fikade och handlade och åkte hem. Mamma, Andreas och Philip kom till oss vid 18tiden, satt och pratade med Andreas och lyssnade på musik ett tag. Fixade mig och fick sedan skjuts av mamma till stan där vi hämtade upp Joanita och Sanna och sen skjutsade hon oss till en fest vid sidsjön. När dom som va där skulle på krogen tänkte vi första dra på en annan fest men det blev att vi drog hem istället. Tog dock ett tag att fixa skjuts så vi gick ner till stan, satt sedan på donken ett bra tag innan bästa Lars kom och hämtade oss. När jag kom hem såg jag och Andreas en film (somnade dock hehe)

Igår var det långfredag, skippade påskvandringen vid 9 men jag och Philip gick på gudstjänsten kl 11 iaf. Fick skjuts dit av Micke och skjuts hem av Karin från kyrkan så det var himla skönt, slippa bussen lixm. Sedan såg jag och Andreas the passion of the christ, så himla stark och viktig film, och hemsk. När dom spikade igenom hans händer kunde jag inte andas, som varje gång jag sett den filmen men ändå. Tänk vad han led för oss. Om ni inte sett den - se den! Sedan gick vi ner till pizzerian och käkade middag och efter det lockade jag håret och tog bussen till stan. Kennet satt på bussen också, kul att träffa han. Träffade Moa i stan, sedan även Sanna och så tog vi bussen till Söråker för fest hos gura. Rätt mycket folk där och sedan kom även Andreas och Jonatan och lite senare än det Edgar. Kvällen var riktigt lyckad! (Kolla videon i förra inlägget). Planen var att vi skulle sova över men eftersom Edgar var där och hade bil så bestämde vi oss för att åka tillbaka till Sundsvall. Släppte först av Moa, sedan Sanna och sen åkte vi till edgar. Jag såg till att han åt något och sedan kom Adam och Max och hämtade mig och så åkte vi till donken, dom käkade frukost och jag kollade på. Sedan tog jag bussen han, var hemma runt 8 på morgonen. 

Var lite social med familjen, sedan såg jag ett avsnitt av heroes. Galet ont i magen så la mig sedan i sängen med vetekudden på magen. Somnade till lite då och då. När jag tillslut klev upp vad klockan 16:30, jag orkade inte leta mitt påskägg i år så skickade Mathilda och Philip till att göra det hehe. Men godiset var ändå äckligt, inte för att jag ens gillar godis men ändå. Det är påskafton och jag går runt i mjukisbyxor och dageneftersmink, ont i magen och sliten till tusen. Nu ska vi grilla och sen ska jag fixa mig lite innan jag drar till Sanna med Fazila och Joanita och sedan vidare för feezt. 

Lite bilder från igår, några mina, några andras