För det första tycker jag att ni alla kan gå in på ask.fm/alexandraagapi och ställa lite frågor till mig, bra tack hörshej. 

Orkar inte berätta så mycket om lovet för det har hänt så himla mycket. Kan säga bara att det bestått av påskfirande, Harry Potter-maraton, grillkvällar och väldigt mycket festande. Helt underbart för det mesta men några sämre dagar med om man säger så, inget jag orkar gå in på. Lyckades även dra på mig världens förkylning och en ordentlig ögoninflammation, fint avslut på lovet. 

Idag har varit en stressig dag. Tisdag; vi har inga raster, börjar aptidigt och slutar helt galet sent. Världens kortaste lunch. Har i alla fall klarat mig igenom alla dagens lektioner (trots halvblind heh) + hunnit med en sväng ner till Telia för att låsa upp min mobil som blev stulen men kom tillbaka, så att Sanna kunde få den. Hade gehörsprov på rytmdiktat, gick bättre än jag förväntat mig så det lyfte humöret lite. Efter skolan sprang vi till Ica, köpte och kastade i oss varsin sallad och sprang sedan vidare till kulturmagasinet för audition till sommarjobb. Vi underpresterade rejält men dom verkade mer än nöjda så hoppas på det bästa! 

Kom hem och pratade då i telefon med Kristin i kanske 2h, hon har varit i Italien hela veckan så fanns mycket att ta igen! Nu ska jag sova, om det ens är möjligt med min dunderförkylning och mitt vänstra öga som är större än en fotboll och gör ondare än allt jag tidigare varit med om. Okej, överdrev ganska mycket där men ni förstår, det är verkligen nästintill outhärdligt. Men jag håller minen och hoppas att det inte blir så långvarigt, har redan börjat gå ner faktiskt så! Puss på er hörs imorgooon då är det valborg!!

Fruktansvärt snygga bilder på mitt vackra öga