Mycket har hänt sen jag bloggade senast faktiskt. Har hunnit med ett flertal sjukhusbesök, någon träff med sjukgymnasten, massor av skola såklart, hamnat mitt i ett jättetjejbråk, ändrat hårfärg och varit både nere på botten och högst upp på toppen. Dock är det fortfarande katy perry som går på repeat i lurarna. Senaste helgen spenderades i alla fall mestadels med Sanna, hemma hos henne, på fest och på stan. Vi hann med en höstmysfika med Felix på lördagen också, vilket var precis vad vi alla behövde tror jag. Igår och idag har mycket varit annorlunda på skolan, vilket har varit jobbigt men samtidigt har jag nästan varit gladare än vanligt så vi får väl se vad som händer. Kör igår som vanligt och imorgon ska jag till kyrkan och planera inför höstens konfaläger. Har även utvecklingssamtal och måste hinna in till banken och kolla vad som är fel med mitt kort som inte går att använda för tillfället. Annars har jag inte så mycket mer att säga, förutom att jag är tacksam över mina fina vänner och att jag är på väldigt bra humör idag :-)
Ligger forfarande i sängen trots att klockan är över tre, känner mig trött och slut i hela kroppen. Har sett lite grey's anatomy och systrar i jeans, nu ska jag kliva upp i alla fall, kanske blir att färga bort utväxten senare idag men vi får väl se. Hoppas ni har en bra söndag vänner, pussKaty perrys låtar går på repeat dagarna igenom, dynamiken är perfekt, något jag vet att jag behöver öva på när jag själv ska sjunga, och texterna kunde inte passat bättre in i mitt liv för tillfället. Hösten är förövrigt underbar. Jag kan helt ärligt inte sluta förundras över hur löven skiftar färg och jag försöker gång på gång fånga de brinnande träden på bild. Misslyckas såklart, för det blir aldrig så fint som i verkligheten. Men även om hösten är det finaste som finns, och jag kan börja le bara av att titta ut genom fönstret eller vandra genom staden, så kommer den där "höstdepressionen" smygandes. Det blir lite berg och dal bana, men eftersom jag är medveten om att det är höstmörkret som då och då får mig att känna mig lite nere så gör det inte så mycket. Jag påminner mig själv om att jag kommer vara glad igen om bara några minuter. 

Efter en lång dag med sjukhusbesök och naturkunskapspluggande ska jag nu umgås lite snabbt med min nya vän på bilden nedan och sedan dejta sängen! Puss och godnatt på er fina