på skärtorsdagen tog jag bussen till övik, åkte hem till mammas tomma lägenhet (hon + bröder åkte till sundsvall för att fira påsken där, som varje år) och sen kom micha över. vi pratade och så, hade endel att ta igen. vid 21tiden kom miriam och micha gick hem till sig. hade en hel del att ta igen med min bästavän med om man säger så! hon sov över. vid tvåtiden på natten klev jag upp dock, för att låsa upp nere till trappuppgången åt pappa och dimitra som precis kommit med tåget. dom sov över dom med, måste varit väldigt trötta med tanke på flyg, tåg, buss. från grekland för att bo i sverige liksom. 
 
miriam åkte hem på morgonen, jag tillbringade morgonen med att försöka lära känna min pappas nya litegrann. sen tog vi en promenad jag, papi och hon. sedan gick jag in till stan med kristin och vi testade lite kläder och så, sedan gick vi hem igen. jag spelade sims medan pappa lagade mat. sen åt vi tillsammans och efter det kom göran och hjälpte till att flytta det sista från mammas lägenhet till pappas. med dom sakerna åkte även pappa och dimitra, så jag fick en lugn kväll själv.
 
igår klev jag upp och tänkte vara duktig, städa och diska det sista, men orkade inte och gick och la mig igen. men så ringde pappa och ville att jag skulle komma förbi så fick skjuts av göran genom stan bort till pappa. spenderade dagen där, det var trevligt. sen när jag kom hem, vid 8, kom det trevligt folk till mig, kändes bra. somnade vid 4 inatt nångång. orkar inte skriva om det som hände idag men nu har jag landat på sängen igen med sims och bra musik. vi hörs något när jag blivit piggare, puss så länge
 
hittade några gamla bilder i arkivet (och med gamla menar jag typ nyår haha)