24 december 2013

One day to go

Vardag

Julafton imorgon vilket känns helt sickkkk. Tänkte i alla fall berätta att igår när vi kom fram till Sundsvall städade jag rummet och sånt, sedan tog jag bussen till Sanna. Vi satt hos henne ett tag, såg slutet av jägarna 2, pratade osv. När klockan var kanske 02:30 gick vi till Adam och chillade där istället. Läste sjuka bloggar, såg fruktansvärt dåliga idolauditionklipp, beställde världens fulaste mössor från eBay för 10kr att ha på oss på nyår och spelade blinka lilla stjärna melodin på gamla samsung-knappmobiler. Jag tog morgonbussen hem, den gick vid 05. När jag kom hem gick jag direkt och la mig. Klev upp vid 10 och åkte till birsta&ikea med mamsen, Philip och Mathilda. Köpte det sista inför imorgon och även lite saker åt mig själv hihi. Hemma igen vid 17, helt slut. Sedan har jag ätit isglass och slagit in julklappar och nu ska jag bädda ner mig i sängen och se love actually vilket är ett måste varje jul, sedan tänkte jag få sova gott och vakna upp glad på julaftonsmorgon :-)

Julshowen i onsdags gick okej, rösten försvann under genrepet men kom tillbaka lagom till showen, medhörningen var lite bättre också och jag sjöng helt okej. Kunde gått bättre om jag haft mer energi antar jag, men det spelar inte så stor roll, gjorde det bästa jag kunde just då. Torsdag? Sjuk.
 
Julavslutningen på fredagen var bara jobbig, fast ett plus till skollednings(?)gubben som sjöng en jullåt istället för att hålla sitt årliga tal dock! Och felix som gav mig och sanna varsin julklapp och en att dela på. Fredagkväll spenderades först med sanna, kungen, micke, adam och palle hos kungen, sedan på fest i timrå och till sist med fina vänner i kyrkan där jag även sov över.
 
Igår tog jag bussen till övik, julhandlade med mamsen och så blev det fest på kvällen. Idag har jag träffat kristin en snabbis, slagit in julklappar, ätit farmors soppa (gjord av mamma men fortfarande farmoors) och snart beger vi oss mot Sundsvall för där kommer julen att firas i år. Sedan får vi väl se när det blir julfirande hos pappa, gissar på efter nyår någon gång. Men ja, nu ska vi packa in oss i bilen alldeles strax, så jag tror jag avrundar här. Pusshej
 
 
Alla lektioner var inställda idag så vi började inte förrän 13.15, då med rep inför julshowen. När det var klart tog jag och Sanna bussen till birsta. Kom hem (faktiskt bara) 239kr fattigare, med en vit spetströja från Cubus och en julklapp till mamman min. Bara en vecka till julafton!!!! Helt sick, var ju nyss jul? Anyway, tog ett lååångt bad när jag kom hem, rakade benen och tvättade håret och allt sånt där. Har precis smörjt in benen också så nu är dom lena och fina hehe. Nu ska jag fortsätta snapa med sebbe och kolla lite bloggar för det har jag inte hunnit med idaag