På väg till vålådalen för ledarutbilding en sista gång, alltså steg 3. Eller, vi ska bo på trillevallen men ja. Hoppas det blir bra! Känner dock att jag är helt slut på, så vi får väl se.

Vet att jag varit riktigt dålig på att blogga, anledningen är den att jag inte orkat, helt enkelt. Och det är inte bara här jag inte orkat skriva, har även mejl och sms jag verkligen borde svara på. Så jag ska försöka ta tag i det nu på bussen, eller på bussen hem på söndag.

Kan berätta lite om dagarna som varit. I fredags åkte jag, Sanna och Rebaecca till cassan i Härnösand, feest. Sov där och dagen efter blev jag bjuden på taxi till stan. Där kom sedan moster med familj och hämtade upp mig och så åkte vi till övik. Jag åkte till pappas lägenhet istället för till mammas, pappa och dimitra är i Grekland nu så där slapp jag allt folk, skrikande småbarn osv haha. Pelle kom förbi en stund på kvällen, vi såg en värdelös film och pratade massor. Söndagmorgon tog jag en promenad in till stan, gick på gudstjänst i efskyrkan. Träffade Johan där och så åkte jag med honom till domsjö för ungledarträff. Efter den åkte jag tillbaka till Sundsvall. Måndag pluggade jag bara typ. Tisdag var jag till sjukhuset och onsdag blev det bio med rebecka, 1D - this is us. Rös heela filmen, tårar i ögonen också, den var bäst. Torsdag, alltså igår, hade vi es-dagen. Alltså estet, så det var alla musikesteter på Hedbergska. Istället för att skriva låtar och spela upp för alla i aulan som det brukar vara (piiiinsamt) så skulle vi upp på norra berget och leka lekar, vilket var tusen gånger värre. Vi skulle även göra en rapp haha.. Idag klev jag upp senare än vanligt, packade väskan och ja, nu är jag på väg till vålådalen. Det var väl aallt

Igår var första skoldagen, år två på gymnasiet. Tog bussen in, mötte upp klassen + mentorerna, fick schema och nytt skåp, sedan slutade vi haha. Så gick med tjejerna ner till barista och fikade, 3h. Behövligt med tanke på att vi hade hela sommaren att prata om! Sen tog jag bussen med Rebecka, hon skulle hem och jag skulle till sjukgymnasten. När jag var klar där åkte jag hem och såg idol, sen pratade jag med Joanita i telefon i 3h haha, och någonstans där mitt i såg jag en spindel krypa omkring i mitt rum. Skrek. Den kröp in i min klädhög som jag hade mitt på golvet, jag kan ju säga att jag direkt ångrade att jag inte städat tidigare som jag hade tänkt. Skrek ännu mer. Moster kom in och undrade vad det var, jag fick fram att det var en spindel som krupit in bland mina kläder trots min panik faktiskt. Hon sa att jag väl fick skrika om den kom ut igen haha.. Sen gick hon och jag hade paniiiik. Efter ett tag såg jag hur den kom fram, skrek och slängde saker på den i hopp om att den skulle dö. Har aldrig dödat en spindel själv förut haha, alltid skrikit på hjälp.. Den dog tillslut i alla fall, sen fick min kära moster ta bort deen. Kunde inte sova inatt för jag såg den där spindeln varje gång jag stängde mina ögon och det kändes som att den kröp på mig hela tiden. Det värsta var att jag såg en till likadan fast större(!!!!!) imorse när jag gick ut från mitt rum. Jag började nästan gråta seriöst, den var hemsk! Tre cm långa ben och jag skämtar inte, den småsnubblade över sina egna ben när den skulle gå bara för dom var så långa. Jag släppte en sak på den, såg två ben sticka upp på sidan som fortfarande rörde på sig, fick panik och sprang ut och vidare till bussen! Pinsamt att jag berättar det här typ haha men det var så hemskt!!

Dagen idag har varit helt okej, det jobbiga var väl att alla lektioner vi hade idag var nya kurser vi inte haft tidigare vilket innebär att lärarna stått och pratat om kursernas innehåll och betygskriterier osv heeeela dagen, och vi har suttit och lyssnat. Helt slut nu kan jag säga, höll på att somna minst 23 gånger på naturkunskapen. Efter skolan tog jag och Rebecka bussen hem, jag såg när jag klev av att min moster åkt på samma buss och så promenerade jag med henne och lilla Lovisa hem. Vågade först inte gå in på mitt rum, det enda jag kunde tänka på var om det fanns massa fler spindlar haha.. Tillslut tog jag mig in i alla fall och började försiktigt lyfta på kläderna en efter en och skaka av. Nu är snart hela högen borta faktiskt och jag har inte sett en enda spindel tack och lov! Sedan satte jag mig ute på altanen i solen en stund, målade naglarna lite snabbt och ringde Gustav och pratade med honom lite. Taizébilderna kommer kanske ikväll eller imorgon istället, förlåt men har inte hunnit med!

19 augusti 2013

Snaaaaart

Vardag

Snart hemma, äntligen!!! Bussresan var inte 30h som jag trodde utan 37 haha.. Veckan har varit bra men nu är jag helt död verkligen. Vi alla ser idol på bussen nu hihi, sen ska jag försöka sova lite. Är nog hemma runt 2 inatt kanske! Lägger upp lite bilder från taizé imorgon efter jag har varit på sjukhuset, sen blir det skola på onsdag! Puss och godnatt på er