På väg till vålådalen för ledarutbilding en sista gång, alltså steg 3. Eller, vi ska bo på trillevallen men ja. Hoppas det blir bra! Känner dock att jag är helt slut på, så vi får väl se.

Vet att jag varit riktigt dålig på att blogga, anledningen är den att jag inte orkat, helt enkelt. Och det är inte bara här jag inte orkat skriva, har även mejl och sms jag verkligen borde svara på. Så jag ska försöka ta tag i det nu på bussen, eller på bussen hem på söndag.

Kan berätta lite om dagarna som varit. I fredags åkte jag, Sanna och Rebaecca till cassan i Härnösand, feest. Sov där och dagen efter blev jag bjuden på taxi till stan. Där kom sedan moster med familj och hämtade upp mig och så åkte vi till övik. Jag åkte till pappas lägenhet istället för till mammas, pappa och dimitra är i Grekland nu så där slapp jag allt folk, skrikande småbarn osv haha. Pelle kom förbi en stund på kvällen, vi såg en värdelös film och pratade massor. Söndagmorgon tog jag en promenad in till stan, gick på gudstjänst i efskyrkan. Träffade Johan där och så åkte jag med honom till domsjö för ungledarträff. Efter den åkte jag tillbaka till Sundsvall. Måndag pluggade jag bara typ. Tisdag var jag till sjukhuset och onsdag blev det bio med rebecka, 1D - this is us. Rös heela filmen, tårar i ögonen också, den var bäst. Torsdag, alltså igår, hade vi es-dagen. Alltså estet, så det var alla musikesteter på Hedbergska. Istället för att skriva låtar och spela upp för alla i aulan som det brukar vara (piiiinsamt) så skulle vi upp på norra berget och leka lekar, vilket var tusen gånger värre. Vi skulle även göra en rapp haha.. Idag klev jag upp senare än vanligt, packade väskan och ja, nu är jag på väg till vålådalen. Det var väl aallt