pappa har 22 graders värme utanför sin lägenhet just nu, jag är inte avundsjuk. inte alls. bara lite. jättemycket. kanske ska ta första bästa flyg dit nu på dirren? eller kanske inte va. MEN JAG FRYSER SÅ HÄR MYCKET. har fortfarande inte fått upp värmen i kroppen sen jag väntade på bussen efter att jag simmat, hela jag är is, händerna framförallt. usch.

efter en timmes telefonsamtal med en underbart fin och saknad kristin ska jag nu lägga mig under täcket och låtsas att jag är någon annanstans. i ett annat land. ett varmt land. för det får man. godnatt!

 

jag var i kyrkan idag, ja det var jag. det var trevligt. sen gick jag till bussen för att åka hem men den skulle inte gå förrän om en timme och jag frös som en skabbräv, så jag gick in på nya subway som ligger precis bredvid. sen var jag ju tvungen att köpa något för jag kunde ju inte bara sitta där i en timme utan att handla av dom liksom. så jag köpte en macka, åt en tugga av den, slängde mackan. den var äcklig och min mage skulle dött så. det var onödigt gjort av mig. nu är jag fattig. var är robin hood när man behöver honom? nej, jag är inte fattig. eller det beror ju på vem man jämför med. men otroligt onödigt var det. dumt av dig alexandra. sen tog jag i alla fall bussen hem, nu har jag några timmar på mig att få i mig lite näring och sen ska jag åka och simma. tror jag, bara liiite, det var så längesen. sen ska jag läsa lite svenska och sen ska jag gå och lägga mig och sen är det skola imorgon och sen så vet jag inget mer. nu blev jag sugen på påskgodis.

du är så fin alexandra, verkligen. otroligt.

30 september 2012

extremt trött

Vardag

underbar men samtidigt jättejobbig dag. så roligt under repet och allt, härliga låtar och människor och allt var bara så fint och mäktigt. shirley clamp och the moniker fick mig att verkligen tänka över mitt liv och vad det är jag vill, både genom det dom sa och när dom sjöng. sydafrikanerna också för den delen. haha, en av dom fick våra nummerrrrr. han va fin han!

 

men kroppen klarade inte riktigt av dagen, svimmade under konserten och fick hjälp av från scenen. missade slutet. jaja, glad för det jag var med på i alla fall. fick vatten och druvsocker och hjälp att ta mig till min väska för där fanns näringsdryck och sen gick det ju lite bättre. ja, massa mer att berätta egentligen men orkar faktiskt verkligen inte skriva nu. efter konserten gick jag, rebecka och rebecka till donken i alla fall och satt där någon timme, sen åkte vi hem bara. går och lägger mig nu, extremt trött!

en bild är rebaeccas, den andra är cassandras. jag ser ut som en bäver på båda. men det är allt jag har just nu så ja bjuuuuuuu.