ibland är det svårt att få tiden att räcka till, att ta vara på den tid man har och att lägga den på rätt saker. att prioritera. jag är otroligt glad och tacksam över att du finns i mitt liv och att jag får finnas i ditt. allt du gjort för mig och allt jag fått göra för dig. alla våra samtal, små utflykter och äventyr. allt vi har delat och delar. jag är glad att jag har dig.

jag har kanske inte alltid tid så det räcker till, jag är kanske inte världens bästa på att ta vara på den tid jag har och lägger den inte alltid på det som verkligen känns viktigt. men du ska veta att jag gör mitt bästa för att blir bättre på att prioritera rätt, och även om jag inte alltid tagit mig tid att fråga om vi ska ses eller göra något, så har jag gett dig tid i mina tankar. du finns ofta där och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. vad som än händer, kommer jag alltid att älska dig och alltid räkna dig som min syster.

sitter med bröderna mina och kollar greklands bidrag till eurovision song contest. även fast jag inte alltid brukar kolla på eurovision men ja, måste ju se vad det är dom skickar, vi är ju till hälften därifrån liksom. vet faktiskt inte vad jag tycker, men det är bättre än deras bidrag förra året i alla fall. och den blir bättre när man lyssnat på den mer än en gång.. jaja, nu ska jag städa lite. mamma ska bort på någon middagsgrej med jobbet eller något sånt, så jag är barnvakt ikväll. fredagsmys, blir nog helt okej ändå.

erkänn att rubriken i förra inlägget var fin? känner mig duktig som kom på den ju.

ännu en dålig natt, hemsk morgon. yr, allt snurrar. ont överallt, mest magen men. otroligt förkyld, halsen gör såhääääääääääääääääääääääääääär ont. jag lovar. klev upp nu, gjorde lite te och så, men ska lägga mig igen.