26 juli 2012

GREECE

Vardag


underbart land. underbar stad. underbart varmt. underbart sallskap. underbart allt!

24 juli 2012

huvudstaden

Vardag

landade i sverige vid niotiden idag, där stod kusin josefin, hennes tommy och liten bebis och väntade på mig. känns som att jag känt dom länge men har aldrig träffat någon av dom förut och nu ska jag helt plötsligt sova här och allt. men det känns super faktiskt, dom är så snälla. jaja, vi åkte hem till dom och lämnade väskan och hämtae hundarna osv, sedan for vi och käka. efter det blev det en sväng i gamla stan, in i slottskyrkan, storkyrkan, runt på gatorna, fikapaus, in i butiker och sånt. så otroligt fint det är här! fullt med turister också, haha. nu ska jag väl hitta på något roligt, kanske packa om väskan lite? det är nämligen kaos i den. blir en tidig kväll ikväll sen. ska upp 03.30 eller 04.00 eller något imorgon och klev upp 4 imorse också så det kan behövas. tar bussen till arlanda då och där möter jag lina den fina. sen blir det the land of the greeeeks vet ni! underbart.


bildlöst.

23 juli 2012

sista dagen

Vardag

nu blir det ett sant har fint inlagg utan prickar over vissa bokstaver igen, haha. tankte bara meddela att jag verkligen alskar att vara har. dagarna flyger fram, kanns som att det var igar jag kom hit. nu har vadret borjat ga uppat ocksa, 18 grader for tillfallet med det ska bli ungefar 24 framat 12tiden. i grekland ar det varmare dock, 32+ har dom. men dit ska vi ju, jag och finaste lina, om bara 2 dagar!

kan ju ocksa beratta att jag har varldens finaste kusin ocksa, som hamtar upp mig pa flygplatsen imorgon nar jag landar i sverige och sedan tar mig med hem till sig. sover hos dom osv, ska fa traffa lillbebiiis ocksa :-) sen tar jag bussen till arlanda pa morgonen och moter upp lina, sen blir det grekland i en vecka!

sonja ropar nu, hon har gjort te till mig. soten. sa jag ska satta mig i solen pa balkongen och dricka det nu. kramisss