nyss haft våffelätartävling med andreas! haahaha, värdelöst. och nu sitter vi och tittar på denna fina video, trevlig tisdagkväll tycker jag. ont i magen nu kan jag lova, gaaalet! vi fick inte i oss så många men ändå. ska ut och gå med micha nu så det blir lite bättre i alla fall, istället för att lägga mej i sängen och tycka synd om mej själv.

bröt ihop totalt idag efter lunchen. hade så otroligt ont efter jag ätit, som jag alltid får, och kände bara att jag inte orkade ha ont mer. jag menar, det har snart gått två år? ont i magen i två år. kul. så ja, jag ringde ett samtal, grät och pratade ut och sen kändes det faktiskt mycket bättre. tack!

30 januari 2012

nu kör vi ba!

Vardag

ska bli vig igeeeen, jag och lina den bästa. yes, blir bra det. är ju inte ovig men, inte alls lika vig som jag varit förut.. om en månad, då ni!
FÖRKYLD. haft feber hela helgen, great. men den har varit bra ändå måste jag säga! och håkan hellström gjorde att bussresan på 6 timmar funkade helt okej. Håkan Hellström – En Vän Med En Bil lyssnaaa!

mina tankar har stannat upp vid något trasan, eller rolf som han heter, sa igår på ett av arbetspassen under utbildningen och jag känner mej alltigenom lurad, faktiskt. förklarar kanske senare, om ni är intresserade, haha. nu ska jag bädda ner mej i sängen och kolla på någon dålig film, bara för att jag kan.

fick förresten hem min plattång idag, najs. följde med lite annat också, balsam osv. gratis är gotttt