jag har inte skrivit på några dagar, är medveten om det. men det har hänt, och händer, en massa just nu som gör att jag faktiskt inte prioriterar bloggen så högt utan mest försöker fokusera på mej själv. känns som att det inte är världens bästa tillfälle att ta upp vad det här handlar om i bloggen heller så jag håller det lite för mej själv. nu vet ni i alla fall att det är något, precis vad det är är mindre viktigt.

hade i alla fall en väldigt lugn och skön kväll igår och ett fint samtal idag så det känns som att jag kommer klara av det här bättre än vad jag trodde att jag skulle göra för några dagar sedan. men ja, det går lite upp och ner. försöker att inte planera så mycket utan ta dag för dag så får vi se vad jag orkar. är verkligen tacksam över stödet jag har i människor omkring mej, hoppas att dom förstår det. nu ska jag blicka framåt, och försöka uppdatera lite bättre också. kram så länge!

24 februari 2012

VID DIN SIDA

Vardag

ahhhh, ajkfaskldghslakdghadsk. seriöst, det finns inte ord. musikalen, så galet roligt. UNDERBART. haft tre föreställningar idag och så blir det två imorgon. allt känns så bra och jag är bara, glad. slutsålt på folkan teatern, 299 platser. blir göteborsresa med finklassen för dom pengarna! 9 musik, på riktigt, ni är dom bästa. eller vi kanske man säger. så underbar klass, det är sjukt. kärlek på er alla ♥. trodde att skolföreställningarna skulle gå lite sämre än den som var för allmänheten, men dom har också funkat jättebra! saköldagsklasd, är så glad. vet inte vart jag ska he mej. sovgott hörrni, det ska i alla fall jag göra.