30 april 2012

sista april

Vardag

nu skulle jag ju kunna berätta om gårdagen, men hur intressant är det egentligen? att jag åkte in till stan, hjälpte andreas att sälja majblommor, träffade hanna, moa och daniela och sedan följde dom hem. kollade på film, gick på promenad, bara pratade och hade kramp. sov över, vaknade kl 05.03 och kunde inte somna om. klev upp vid 7, blablabla. ne men, jag börjar faktiskt undra varför jag egentligen bloggar. typ intalar mig själv att folk vill läsa om mina så otroooligt intressanta dagar, haha. ne, men det är ju trevligt att skriva ner bara. och jag hade en riktigt fin dag och kväll igår om ni nu trots allt är intresserade. med så fina människor, tycker om dom ♥.
nu ska jag gå och hämta philip hos dagmamman, barnvakt u know. sen äter vi väl någon middag. mamma slutar 18. kanske tar bussen med miriam och kippo till ås och kollar på brasan och träffar människor. men bara kanske. är så otroligt trött, så ja. funderar på att äta lite glass ikväll också, men det beror på. vi får se. börjar med att hämta bror i alla fall!
nu har picnik.com sängt ner, jag dör. eller ja, det var den 19:e, men ja. eftersom jag redigerade alla mina bilder där visste jag inte rikigt vart jag skulle ta vägen nu, men det får bli gimp. bara det att jag aldrig brukar göra sånt här, och så är jag typ så oteknisk som man kan bli, men jag försöker lära mig i alla fall. kommer ihåg lite från när jag använde photoshop (typ 5 år sedan?) och gimp är faktiskt lite likt. så jag har testat mig fram litegrann, nu vet jag i alla fall hur man får bilder i texten och hur man tonar in en bild i en annan. duktig flicka! lite stolt är jag allt, eftersom jag fått lära mig själv.

tack för dagen igår! sjukt vad underbart det var, har inte haft så här roligt på stan någonsin tror jag! HAHAHAHAH, apan, OCH BUSSEN! seriöst, allt. jag dör, så galet kul! jag älskar dig, bästa ♥


snyggaaaaa