31 mars 2011

jomenja

Vardag

godmorgon! ♥
hoppas på en bra dag idag, haha, fast det gör jag väl alltid :) börjar skolan kl 9 så ska väl gå snart, sen ikväll ska jag till hållängetkyrkan och prata med johan om min prao. jag och linn snackade med han igår och så.. men vi får se hur det blir.
maten på skolan brukar ju vara bäst på torsdagar också, så vi kan ju hoppas att den är ätbar idag (a) hehe, det blir mycket hoppas här!
så, jag ska väl avsluta med att säga att jag hoppas att ni alla får en bra dag idag, och så hoppas jag att jag inte kommer sent till skolan pga bloggen :]
    /alexx

30 mars 2011

modevisning :)

Vardagär sjukt less.. visst, de va riktgit kul att sjunga med klassen på modevisningen på skyttis idag, men min hals funkar inte alls som den ska! usch, jag hatar förkylning :@
men det var roligt att vara där iallafall.. titta, sjunga och träffa lite saknade människor :)
nu ska jag gå och lägga mej, är sjukt trött.. puss, skriver mer imorgon ;)

28 mars 2011

framgång är lycka?

"Vi har en förmåga att blanda ihop lycka med att vara lyckad." hörde jag en person säga en gång..
Kanske är det så?
Vi tror att om vi är lyckade så blir vi automatiskt lyckliga också..
Men måste lyckad och lycka alltid hänga ihop?

Jag tror så här...
Du kan köpa det allra senaste, nyaste och bästa sakerna, du kan ha dom allra bästa festerna eller finaste middagarna, du kan ha toppbetyg i skolan eller vara chef över ett stort företag och tjäna massor med pengar, men gör det dig mer lycklig en någon som inte har eller är allt det där?
Det är klart att jag blir glad över en ny mobil, och jag skulle bli överlycklig om jag vann en massa pengar, men hur länge håller den lyckan och är det äkta lycka?
Jag har inte en stor platt-tv på mitt rum, jag har ingen egen dator, jag har inte en garderob som svämmar över av de senaste och snyggaste kläderna... men jag inser nu att jag inte behöver allt det där.
Visst vill jag ha det, men jag behöver det inte för att vara lycklig.

Är jag lyckad?
Helt ärligt kan jag inte säga att jag är lyckad. Jag har inte toppbetyg, jag är inte bäst på en massa saker och jag har inte en massa pengar. Men vad spelar det för roll?
Jag är rik, inte på pengar men på lycka.

Titta och se.
Öppna ögonen, se allt fint som finns runt omkring dig.
Se allt som du har, istället för att alltid leta efter det du inte har.
Vem vet, du kanske har mycket att vara lycklig över?
-

Jag kanske inte är lyckad, men jag är lycklig.
   /A.